- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Feltelepitettem a gamest, elinditom játszok vele 2-3 percet és kifagy, kilép a játékból. Már megőrit. Mi lehet a gond?
-
Allien
veterán
Csak annyi még, hogy a legbiztonságosabb, ha egy csapatszállitónak sikerül a tetejére ereszkedni (arra mindenki tud ''születtni''). Lehetőleg a ''középső'' szinre, ahol a felső lövegek nem érik el, és be lehet húzódni a ''galériára'', ahonnan belátni a ''csarnokot''. Titan módhoz a legjobb fegyver a kézigránát!
Ja, meg a kés. A védők oldalán pl érdemes nem arra a szintre menni, amit éppen támadnak, hanem az ellenség mögé lopózva, hátulról kinyiffantani Őket.
A fixen telepített gépágyúk sem rosszak, csak nem mindegy, hova vannak rakva, mert a készítők okossan, elrontották. Akkor is lőnek, amikor mondjuk a fal másik oldalán van az ellenfél, és bizonyos helyeken át is megy úgy a lövedék, hogy nem sebez, de látható.
Ezeket kell megpróbálni mandínerből kézigránáttal megdobálni. Ha szerencsénk van, elöbb-utóbb felrobban (ez mondjuk tuti), illetve, melette fexik a gazdája.
Aki sok pontot akar, akkor beáll védekezni (vagy megy az ellenTitán-ra), van a Titan-on 4 ágyú, lefele, azokkal jól lehet írtani a népet (persze a sajátot is!), illetve, azokat előszeretettel lövi szét az ellenfél, ergo, javítani lehet őket, jó sok pontért
-
-
Rafi X
csendes tag
Erre azt tudom mondani, hogy üzlet....A rendes, tisztességes emberke dolgozik napi 8 órát a betevő falatért és ha esetleg gépezni akar akkor még dolgozik egy másodállásbban ,hogy legyen pénze gépre.Megveszi a játékot 8000-16000ft-ért.A maradék idejében játszik az új játékával. Egy év múlva Megjelenik a kedvenc játékának a leguljabb verziója. A fickó minden vágya ez a game. De ugyebár a régi gépén nem megy el még lowon se. Ezért kell vennie egy új gépet.Megveszi a játékot.Berakja a gépbe, feltelepíti. Játszik vele fél órát és csalódik...ez egy szar...
[Szerkesztve] -
feka007
veterán
pénteken vettem meg a gamet, istenkirály. csak kár, hogy én már annyira nem
a titan módban h tudom fellőni magaat a hajójukra?
#393) bbchris 12-ért vettem meg a Media-ban, amúgy a pályák jóval nagyobbak mint eddig.és sztem neten az eddigi legnagyobb a BF-ek közt
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Nem rossz a game - volt módom kipróbálni . Ami viszont nagyon bosszant : 5 pálya Single playben és 16k - ez RABLÁS . Nem éri meg az árát , azért 16k-ért elvártam volna legalább 10 pályát , így nem is fogom megvenni és használni sem . Majd ha lesz hozzá több support mint pl BF2-nél EA Dice nevű emberke pályái akkor talán . Mindenkinek aki játszik neten azoknak továbbra is jó játékot .
-
Allien
veterán
Viszont, nézem a statisztikákat, és Szam0ca után én állok a Zeller (snipa fegyó) a második helyen.
-
Allien
veterán
Van egy srác, ''szam0ca'', jelenleg a 4. (!!!) a ranglistában!
Nem én vagyok, sajnos!
-
Allien
veterán
Szvsz, szokd meg, és kész! A BF2-vel is vannak ilyen gondok, és mit is várnánk, ha ugyan az a kutyaütő hozzánemértők brigád készítette ezt is!
Reggel a 3. belépésemnél tudtam rendessen játszani, elvette az unlockjaimat, mintha kezdő zöldfülü lettem volna.
De, szvsz MOST éri meg ezzel játszani, amíg kevés a csaló! Ma is, többször lettem első 3 között, és mint nem snipa! Azért ez jelent valamit, és nem azt, hogy én vagyok nagyon jó! A BF2-ben már nem is emléxem, mikor voltam benne az első 3-ban! Kommanderként is, első voltam. De, egyszer ki akartak szavazni. Mondom, O.K., következő körben nem én leszek. Érdekes módon senki sem volt commander.Csak ugatni tudnak. Bezzeg, amikor én tettem szóvá, hogy mi a rákot harcol a kommander, na akkor sem lett kiszavazva!
-
Magnat
veterán
Hi, tolom pár napja a gamét és eddig nem volt vele gond, de ma már kétszer is kivágott az asztalra (más is írta már). Van erről vmi hír, h mi okozza? Mármint vmi unlock vagy bármi ... ugyanis tegnap este kódoltam ki az 1ik sniper pusekot, és arra gondolok, h esetleg azzal kapcsolatos bug.
-
Allien
veterán
Kinek mi, ugyebár! Pl. A BF Viettnam grafikailag pl nekem jobban bejött, mivel sokkal ''élettelibb'' maga a környezet, a sok fával pl. A BF2 ehez képest valamivel silányabb, de bizonyos okok miatt ez mégis jobb, illetve, ennek Armored Furry, illetve főleg a Special Forces kiegészitése, ami számomra igazán ott van. Ennek ellenére, sajnos az SF módot nagyon kevesen használják már.
Jelenleg BF2142-t nyomom. Sajnos, ki lehet jelenteni, hogy ez is csak egy BF2 mód, teljes áron.Bár vannak új dolgok benne, azért látszik, hogy az alap erőssen a BF2. Talán azt tudom javasolni, töltsed le a 2142 demóját, és próbáld ki. NE zavarjon a grafika, az a pálya nem a legszebb, sőt, szvsz a csúnyábbikhoz tartozik. Igaz, még így sem kaphatsz teljes képet róla, de azért egy kicsit segíthet a döntésben. Elvileg azt lehettne javasolni, hogy vedd meg most a BF2142-t, és ha lemegy a BF2 ára, akkor majd esettleg azt is, de, okulva a BF Viettnam esetéből, szvsz, erre kár számítani is!
-
laci06
senior tag
öhm, vhogy meg lehet oldani, hogy ne csak 16an lehessenek egy pályán:S
singleplay-ben? -
Rafi X
csendes tag
Rövid kérdés: A BF2 vagy a 2142 jobb?
-
laci06
senior tag
sziasztok
mennyire fog futni a gépemen:
A64 3200+,1g ram, nv 6600gt 128mb
1280*1024ben szeretnék játszani a natív miatt -
q2w3
senior tag
Valaki rajtam kívül 512rammal tölja a gémet vagy csak én nem szereztem még be többet.
De sebaj nemsokára veszek 2Gb Geil CL2.5-öst amivel nyomulhatok rendesen. -
q2w3
senior tag
Hello!
Ma végre BF 2142 tulaj lettem elég nagy kockázattal. Pont 2 hete romlott el a gépem és csak laptopot tudok használni és közben kijött demó ami ezen a szaron nem indult el. Még 1 hónapja a bétával tudtam játszani ezért volt valami fogalmam a játékról. Az mondjuk elég szar volt, de bíztam az EA-ban és megvettem a teljest. Gép nincs, de játékvan. Addig majd párszor átnézem a leírásáthogy eligazodjak az új cuccokkal kapcsolatban.
-
Peti31
csendes tag
Hello kisegítsék kellene Battlefield 2142-del kapcsolatban. Egy perccel a játék elindulása után lefagy''memória terület nem hozható létre''-hiba űzenetel.Mi lehet a probléma havalakitudja segítsen.
-
Allien
veterán
No, úgy néz ki, a TITAN módot nekem találták ki! Már ameddig rá nem jön más, hogyan lehet első!
Tök állat, szinte kockázat nélkül. Csak a vége felé van veszély, amikor már konkrétan a ''hajót'' kell bevédeni!
Persze, nem olyan könnyű, kellenek a társak, meg egy kicsit jó kommander, nehogy a hajó egyhelyben maradjon!.
-
Allien
veterán
Én azt nem értem, miért nem adja meg a következő rangot.
Pedig, pontszám szerint bőven túl vagyok rajta.
''Lance Corporal Silver'', és mégsem adja valami miatt meg a nyavajás dög. -
Magnat
veterán
Sziasztok,
meg tudná adni vki azt a linket, ahol össze lehet rendelni a cd-keyt az accounttal? Ugyanis a telepítésnél nem vettem észre, h az account azonosítót kéri és én a soldier nevemet adtam meg, mint létező, de persze nem fogadta el és emiatt regeltem újat, de jó lenne a régi accomhoz kapcsolni a cdkey-t, mert inkáb azzal nyomlnék. -
KPepe
senior tag
hm, jobban megnéztem a linket. Ha jól értem csak addig regisztrálhattad volna a BF2-s nevedet, amíg meg nem jelenik a BF 2142.
Ha ezt megtette valaki (mármint nem a Te neveddel, hanem a sajátjával), akkor kap Veteran státuszt, meg valami jelölést a neve mellé a játékban, és egy ingyen unlockot.
Szóval erről szerintem lekéstél.
KPepe
[Szerkesztve] -
válasz
HDR renderin #363 üzenetére
Azért írja ki, hogy Invalid CD - KEY mert letöltöttél egy szar RAZOR 1911 -es verziót és az nem eredeti. Nincs rá megoldás! Meg kell venned! Ha neten akarsz játszani! Mindenképpen meg kell venni. Továbbá a további bajaid oka is az, hogy másolt. Minden kérdésedre kaptál választ és a következő kérdésekre is. Ha warezolni akarsz menny át egy másik fórumra. Itt most befejezted.
Ne vedd sértésnek. Ezt akárkinek leírtam volna. ALAPELVEK olvasd el... -
Pistivi
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem miért nem hallom, vagy miért nem hall a csapattársam, mert ha lenyomom a „B”-t elvileg kellene nem?? -
Eagl3
veterán
válasz
HDR renderin #363 üzenetére
Vedd meg és nem írja ki.
Kicsit visszavehetnél -
HDR renderin
senior tag
válasz
donsergiooo #315 üzenetére
figyi te milyen CD-kulcsot használsz mert nálam azt irja ki hogy
The CD-key Is Invalid.
ezt miért irja ki????
valaki mondja meg please!!!!! -
STC Speed
őstag
Hali!
Ma vettem meg a Bf 2142-t,és szeretném,hogy a dvd-t ne kérje újra és újra..
Valaki tud nekem adni egy linket hol lelehet tölteni a ''működő'' progit?
Köszi előre!!! -
Allien
veterán
Pontokat kapsz, minden befejezett pályáért. (bár ez most nem tudom, mennyire 100%) A lényeg, hogy bizonyos pontok után kapsz egy tickettet (az első 20 pont), amivel egy cuccost magadévá tehetsz. Érdemes arra törekedni, hogy melyik kasztot választod szívesebben. Pl. a medic felélesztőjét is külön kell megszerezni, igaz, az az első, de pl. a gránát sem automatikus. Illetve, hülön vannak szakaszparancsnoknak választható cuccai, meg ánblokk, mindenkinek u.a., a gránát vonala.
-
Allien
veterán
Ja, sejtettem. LOL. Én használom azt a nevet! Ha megnézné a gagyi EA, milyen néven lépek be, ugye, de nem.
Azért köszi!
A legroszabb, hogy néha kidob az asztalra. Persze akkor, amikor ''nyerésre'' állok!A Belgrádi Pálya kifejezetten snipának való. Volt, hogy egyszer sem dobtam fel a paccskert!
Nagyon jó arányjavító! Mégsem rossz ez a snipa fegyó. A kedvencem, amikor átugrik az illető egy terep akadájt, és még a levegőben, vagy éppen leérkezéskor, bummm a fejbe (olyan borulásokat látni ilyenkor, hogy az csak na).
De, lassan a gránátot is ki kellene lockolni, mert azzal is tömeggyilkot tudnék alkalmazni. De, a legroszabb, hogy a ''claymore'' még mindig TK-nak számolják!
-
HDR renderin
senior tag
hallod
azt kell csinálni hogy rákattintasz egy fájlra és ki rak valami gedvát ahonnan WINRAR-al kell kibontani.
rákattintasz hogy WINRAR-al szertnéd kibontani és amit ki szokott rakni a winrar ahová kibontani akarok és ott bennt rákattintasz2x a erre a mappára: rzr-2142!!!
sok sikert hozzá!!! -
Allien
veterán
Egy kis help kellene!
Sajnos, angol tudásom még nem tökéletes, és főleg a yes-no kategória, kb. ennyi az össz szókincsem.
[link]
De, itt elkellene boldogulnom. Elvielg egyértelmü. De ezt az üzit kapom:
''BF2 Soldier Name already used by another player''. -
mcwolf79
veterán
Hát sajnos beigazolódott a sejtésem
Nekem nagyon nem jön be a game.Tök steril az egész környezet,és a járművek sem jöttek be igazán
Minden szögletes,sztem a BF Vietnam után ez a 2. leggagyibb BF.Maradok a jó ''öreg'' BF2-nél.ÉS várok az UT2007-re,mert ott is lesz Onslaught(ALIAS TITAN MÓD ),és porig fogja alázni a BF2142-t(tudom,hogy még nagyon odébb van a kiadás)
ADDIG IS BF2 FOREVER!!!!!!!!!!!
-
SLYM
veterán
válasz
te hogy indítottad le a razort? csakmer nekem nem indul
-
Allien
veterán
Na, kilokkoltam a snipa fegyót!
Senkinek sem ajánlom! Kb. mint az M95, de mostanában, lagg miatt szinte eredménytelen vagyok, kb. mint az alap fegyóval. Akkor inkább gránát! De, a ''mine'' azért néha jól jön.
-
KPepe
senior tag
válasz
kBagyula #343 üzenetére
Az nem működött benne, hogy nem talált bizonyos .dll file-okat. És kiírta, hogy az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Csak az a vicc, hogy előtte 1 perccel települt fel
Aztán jött hozzá valami peccs letöltés, amiben benne voltak a .dll file-ok, és már ment is.
szerk: most látom, hogy az általad linkelt oldalon ott virít a szöveg:
''Ha inditáskor DirectX hibát kapsz /d3dx9_29.dll hiányol/ akkor ITT vagy ITT letöltheted a hiányzó filet,majd bemásolod C:\WINDOWS\system32 könyvtárba.''
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Én elsőre majdnem kidobtam a dvd-t.
Teljessen más volt, mint a demóban, még az a pálya is. Illetve, nem maga a pálya, hanem a játékmenet. A demóban ellötyögtem, tök laza volt, itt meg ment a húsdaráló 1000-i! Eszmélettlen volt. Ráadásul, kidobott az asztalra, éppen amikor már jól álltam (K/D 5:1). Addig pont fordítva volt! Aztán ''magamra találtam''. Most már megvan az első unlock lehetősség, csak nem tudom, mi legyen az.
-
-
kBagyula
senior tag
Egy kis help evribádi: [link] itt lehet olvasgatni a hibákról és az elhárításukról.
-
Allien
veterán
Demóban is van, egy lebegő bázist kell szétfüstölni. Első körben a pályán található rakétaállásokat kell bírtokolni, onnan lövik ki a rakettát, ami kicsinálja a páncélját. Tehát, addig ne repülj neki!
Ezt jelzi is a képernyő, amikor elfogyott a páncél, akkor viszont föl kell a gyalogságnak mennie a ''hajóra'', és ott felrobbantani apránként.
-
VW
aktív tag
azon gondolkodtam,hogy még nekem kell fizetnem a játékért majd 12000 forintot,hogy reklámokat kűldjenek ill. reklámozzanak a játékban??
adják féláron és meggondolom,hogy elnézegessem e a hírdetéseiket....nincs igazam? -
Sráccok!
Hétvégére tekintettel összedobok egy bf2142 oldalt itt a ph! soknak (vagy nem de tervbe van) és alapítok nektek wgy klánt hha akarjátok! Aki benne, akkor szervezzétek meg itt. Dobjatok nekem egy emailt képekkel, linkekkel azt tolom fel a netre. Ha nem kell a lap szóljatok. Csinálhtnékom van -
Dashes
őstag
http://playware.hu/?page=hir&id=5695
-
válasz
kösz, hogy kifejtetted, hogy ötödikre leszedted a warez verziót. kösz. alapelveket olvastad?
-
Müge
tag
Még szinte meg sem jelent a gáma, máris itt a patch...
Gratulálok
[link] -
KPepe
senior tag
válasz
kBagyula #324 üzenetére
''Aztán meg majd jön a következő feature amikor ki pause-zák a játékot és jó adag reklámot tolnak az arcodba, mint a kereskedelmi csatornákon.''
Azt azért talán nem kell megérnünk, mert szerintem amelyik cég ezt megcsinálja, lehúzhatja a rolót.
Ami meg az ingame reklámokat illeti, kellene berakni paintball stukkereket, vagy kellene festő típusú emberke, és jól összemázolni a hirdető táblákat. -
kBagyula
senior tag
''További infók a BF2142-es spyware botrányról
[2006. október 18. @ 12:57 - Bad Sector]
Az IGA Worldwide nevű cég specializálodott a játékokon belüli reklámra és ők helyezték el azt a szoftvert a BF2142-ben (az EA-val együttműködve), amelyik a felhasználó IP-jét logolja - nyilatkozott Justin Townsend, a cég ügyvezetője.
Ez a kis játékba épített spyware állítólag a személyes információidat nem tárolja, pusztán az IP-det veszi le, hogy beazonosítsa, a Föld melyik tájékán nyomulsz a játékkal, ezáltal speciális helyi reklámokat tolva az arcodba. Hogy ez pontosan mennyire lesz országokra is lebontva, tehát mondjuk 2142-ben a virtuális jövőben hirtelen találkozol-e az egyik ingame hírdetőtáblán egy Országos Takarékpénztár, vagy Béres Alexandra egyik fitness DVD-jének reklámával, arra nem tért ki Townsend. Állítólag az elsődleges szempont az, hogy az amerikai játékosok ne lássanak európai reklámokat.
A reklámokat egyébként Townsend feltétlenül szükségesnek tartja. ''Ha a játékosok tudnák, hogy milyen fájdalmas üzleti megoldásokat kell alkalmazniuk a kiadóknak, akkor egyeértenének a reklámokkal. Ha ugyanannyi minőségi játékot akarnak, akkor szükség van alternatív bevételekre...'' Hmm... ez részben érthető, de azért reméljük, hogy ez nem jelenti majd azt, hogy a WoW-ban, vagy a Fable 2-ben egyszer csak egy OK OB tamponreklámmal találjuk majd szembe magunkat...''
by gamestar online
Mondjuk egy futurisztiskus játékban amikor éppenséggel az emberiség túlélése a cél és tetejébe méh háború is van elég érdekesen nézhet ki egy OB reklám...A plakátosemberek bezzeg nem háborúznak.
Aztán meg majd jön a következő feature amikor ki pause-zák a játékot és jó adag reklámot tolnak az arcodba, mint a kereskedelmi csatornákon.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
donsergiooo #321 üzenetére
Az igazi megoldás kb az lehetne, ha mondjuk a kémszoftvert szopatnák be, és mindig ugyan azt küldené minden gépről. Valami jó erős vírusos, trójai oldalra menne.
Vagy csak a nagy semmit küldené el nekik, minta üres lenne a temp, és a chace könyvtár.
Esettleg valami drágár szöveg, vagy olyan betükészlet, amit nem csípnek, mondjuk kínai.
-
donsergiooo
senior tag
Patch!
...de lehet, h abban egy másik kiskapu lesz?
Amúgy hiába állnak szolgáltatók a te ipd mögött, azon keresztűl lehet betőrni!
1 ip cím sokmindenre felhasználható ha a cím végén aktív egy számítógép!
A kis csomagocskák (melyek a hálózati ikont figyelve folyamatosan növekszik - ''küldött/fogadott'') tartalmaznak egy fejlécet, melyben bele van foglalva minden fontos kis adat! Nos erre is kivan találva valami, h lehet ezeket eltüntetni! De ha kivennénk belőle, úgy az előírt szabványoknak nem felelnénk meg! Nos mivel nem fortélyozok semmiféle ezzel való kísérletet a lényeg, h érdemesebb a célt kerülőutakon elérni!
De mondom, nem kell tojni az EA-tól! Ha tényleg olyan nagy ''bűnt'' okozott a szakik majd rájönnek és felelőségre vonják! A másik meg az, hogy az aztán marha jó lehet, ha 100.000 embernek a töbmillió weblátogatását nézék.... csak egy példa volt!
Én csak röhögök ezen, mert szerencsétlen ember akinek ez a dolga, az kotorhat a szemétáradatban és persze nem érzém magam kukkolónak utána. Ez előfordulhat, h pl aberrációt is létrehozhat! Na de hol is tartottunk? Bf2 -2142! -
skull2184
tag
nos meg jelent a Battlefield 2142 (én a cdgalaxis-ban vetem meg ma az ára 11690 Ft és itt egy link)
[link]
csak egyetlen baja van még pedig az ami a DEMO betegsége is volt
vagyis hogy az EA szerverei nem birják a hirtelen rájuk zudulo sok harcost és ezért fojton meg szakad a kapcsolat
de szerintem ez is ugyan ugy meg gyogyul mint a demo csak egy pár nap
itt van az eredeti [link]
www.mabattlefield.hu -
kBagyula
senior tag
Az az igazság, hogy ez nem így működik szerintem. Ha belépsz a játékba, vagy amikor a master szerverhez csatlakozol akkor letölti a megfelelő fizetett reklám mennyiséget a gépedre és dinamikusan beteszi a pályán elhelyezett óriásplakátokra illetve felületekre. Mondjuk ezt a verziót tartanám a legmegfelelőbbnek az összes lehetőség közül.
Az, hogy a szokásaid hogy figyeli arra csak következtetni tudok, hogy nagyon valószínű, hogy akkor amikor belépsz a gémbe a játék ideje alatt kifürkészi a böngésződ cache-ét, tmp mappáit és ezidő alatt elküldi EA-nak...
Szerintem egyszerű lesz ellene védekezni, csak azt a portot kell lezárni amin kommunikálni akar a kis szemét kifelé. Tuti lesz rá valamiféle megoldás, persze előfordulhat, hogy szankcionálnak érte, pl. nem engednek játszani.Elkéne azt az eulát olvasni mostmár asszem.
-
mcmike
őstag
Az IP kit érdekel? Főleg ha a szolgáltató Router-e mögött vagy, akkor semmit sem érnek vele, had vigyék...dehogy a jó kis luvnyás linkjeimet megszerezzék az már felháborító!!!
...no persze ez csak vicc volt...
A lényeg: aki akarna venni eredeti BF2142-t a CDGalaxisban 11.690Ft-ért, annak felajánlanám az előrendelésemet (most írtak hogy megjött). Én eléggé elbizonytalanodtam, állítólag nem olyan jó. Még várok egy kicsit a vásárlással... -
donsergiooo
senior tag
Ezért vegyyél routert és változtasd dinamikusan az ipéd! -ha nem servert hsználsz!
Amúgy le...rom, csak a sávszélem ne huzza!
Szerintem nagyon jó! 4x re sikerült egy Razor1915-ös Full verzsönt lehúznom!
Hát a pályák sajna jobbak is lehetnének! Viszont nemtetszik ez az elfoglalosdi rakétaálásos, rakétát kilövő, mindenhonnan rakétával becsapódó, bázisromboló xarság!
Szerintem nem koser a dolog!
De a sima zászló foglalósdi az nagyon jó! Tetszik a repcsik irányítása! Sokkal könnyebb mint a sima bf2-ben! pl: ott a helikopterek nagyon bénácskák voltak! -mondjuk egy régi flashpoint játékhoz képest!
Nah szóval ...asszem nem játszok a gép ellen, várok egy normális tört verzióra, patchekre és egy törtservere! Ott majd találkozunk! De ha valaki tud majd linket dobjon egy püt!
CSács -
kBagyula
senior tag
''Battlefield 2142-es spyware botrány!
[2006. október 17. @ 11:42 - Bad Sector]
Bombaként robbant az Interneten a hír, hogy a Battlefield 2142-ben állítólag beépített spyware található, legalább is a Worthplaying híre szerint.
A játékot külföldön már lehet kapni pár boltban és a dobozokba csúsztatott papírdarabka arra figyelmezteti a vásárlókat, hogy egy ''monitoring software'' figyeli a felhasználót, ami olyan ''anonim'' információkat küldd el központi szerverre, mint az IP számod, a szörfölési szokásaid és ezek aztán különféle cégekhez jutnak el, akik a játékon belül reklámokat nyomatnak az arcodba. Hogy ez konkrétan hogyan működik, és pontosan mennyire igaz, illetve mit is tervezett vele az Electronic Arts, arról nyílván fogunk még hallani, mert egészen biztosan reagálni fognak rá...'' -
Müge
tag
Néhány napos tesztelés után kijelenthetem, hogy nagyon ígéretes a game.
1. A pálya
Először nagyon fosnak találtam, de aztán megszoktam. Összességében elmegy, de a többi valószínűleg sokkal jobb lesz.
2. Grafika
Szerintem nem sokat változott, bár látványosabb a jövőbeli technika miatt, lásd lépegetők stb.
A gépigény alacsonyabb, mint az oridzsi Bf2-ben, én 1600x1200-ban 4xFSAA és 16xAF
mellett játszok, tökéletesen megy. Az SS már sok volt neki, de kikapcsolás után sem látok különbséget.
3. Játékélmény
Szerintem nagyon ott van, bár kicsit könnyebb ölni, mint az elődben, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. A járművek nagyon sirályak lettek, különösen a lépegető és a harci repülő jön be ( a nevére nem emlékszem ).
Kicsit terminátorosra sikeredtek a repülők, de nekem nagyon bejön, elképesztő manővereket lehet végrehajtani velük, az elődben ez csak joy-jal és marha nagy gyakorlattal volt elképzelhető.
Összességében: majd meglátjuk.
A kasztokkal én nem vagyok megelégedve, egyedül az engineer használható sztem.
Az sem túl jó, hogy unlockolni kell a gránátokat, egyéb fegyókat, mert így gyakorlatilag csak a puskák vannak...
A sniper kaszt maradt egy nagy rakás szar, nem tudom, hogy mi értelme van, ha nem lehet valakit egy lövéssel megölni vele ( vagy csak nekem nem sikerült? ).
Nem tudom, hogy mikor jelenik meg, de én már nagyon készülök rá.
Ha jól tudom, valamikor október végén.
Ok, tudom, google, de most nem nagyon van ehhez energiám. -
belahege
aktív tag
hali csajok
az asét meg lehet frissíteni hogy lássa ezt a játékot is???
köszi -
SLYM
veterán
mindjárt megérkezik a játék. suli után kipróbálom
-
KPepe
senior tag
üdv!
Demóban van néhány érdekes bug, például hogy csapattársat ugye kékkel jelöli, nem is lőttem rá. Ő viszont kinyírt, és akkor már pirossal írta ki, hogy lelőttek. Szóval mégsem volt csapattárs. Szobatársamnak meg pont fordítva. Lelőtte az enemynek jelzett tagot, erre kiírta, hogy teamkill. lol
Meg a durvább dolog, hogy a letöltött demo nem indul el, kapásból patchelni kell, ez azért elég durva.
Remélem ezeket mihamarabb orvosolják. -
skull2184
tag
válasz
HDR renderin #300 üzenetére
nos aszem hogy 10.ho 20-án (pénteken de ez sem 100%)
én is nagyon kiváncsi vagyok a töbi pályára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest