- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszizoltan
csendes tag
Sajnos még ez sem tökéletes, ugyanis ha a abban a két perc végén a for ciklus alatt két (több) file is érkezik, akkor elképzelhető, hogy azokról nem tesz említést a modal window, csak az elsőnek felderítettről.
Ha jobban belegondolok, akkor nem szól a windows indulás előtt készültekről sem, tehát az éjszaka ill. munkaidőn kívül érkezett file-okról sem.
A több file érkezésének problémára megoldás lehet konkrétan ebben a programban, hogy a TIMEOUT értékét valami kis értékű prímszámra állítjuk (pontosabban relatív prím 60-ra), mondjuk 19-re , hogy még véletlenül se hangolódjon össze a batch ciklusa a percekkel (ami ebben a batchben a file-ok időpontossága) és akkor el kell viselni azt, hogy egy pdf érkezéséről többször is értesít esetleg egy két percig, de akkor sokkal biztosabb az értesítés.
Azonban sajnos most én kimerültem evvel a problémával (új kódok készítése) kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest