Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszizoltan
csendes tag
Sajnos még ez sem tökéletes, ugyanis ha a abban a két perc végén a for ciklus alatt két (több) file is érkezik, akkor elképzelhető, hogy azokról nem tesz említést a modal window, csak az elsőnek felderítettről.
Ha jobban belegondolok, akkor nem szól a windows indulás előtt készültekről sem, tehát az éjszaka ill. munkaidőn kívül érkezett file-okról sem.
A több file érkezésének problémára megoldás lehet konkrétan ebben a programban, hogy a TIMEOUT értékét valami kis értékű prímszámra állítjuk (pontosabban relatív prím 60-ra), mondjuk 19-re , hogy még véletlenül se hangolódjon össze a batch ciklusa a percekkel (ami ebben a batchben a file-ok időpontossága) és akkor el kell viselni azt, hogy egy pdf érkezéséről többször is értesít esetleg egy két percig, de akkor sokkal biztosabb az értesítés.
Azonban sajnos most én kimerültem evvel a problémával (új kódok készítése) kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest