Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az alábbiakban kérnék segítséget:
Kellene egy olyan fájlt írnom, ami be tud másolni egy fájlt, win7 alatt, rendszergazdai jogosultság mellett.
Megírtam a programot, gondoltam jobbgomb, futtatás rendszergazdaként majd elintézi.
De nemNem tudok fájlt létrehozni a program files mappában. Nézegetem, de nem jövök rá, hogy is kellene megoldani...
Plusz nem ide tartozik, de valaki tud abban segíteni, milyen programmal lehet windows alól telepedő programokat létrehozni, ami még esetleg ingyenes is? (exe vagy msi fájl, ami mondjuk telepít x mappába, beteszi a start menübe, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest