Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Az alábbiakban kérnék segítséget:
Kellene egy olyan fájlt írnom, ami be tud másolni egy fájlt, win7 alatt, rendszergazdai jogosultság mellett.
Megírtam a programot, gondoltam jobbgomb, futtatás rendszergazdaként majd elintézi.
De nemNem tudok fájlt létrehozni a program files mappában. Nézegetem, de nem jövök rá, hogy is kellene megoldani...
Plusz nem ide tartozik, de valaki tud abban segíteni, milyen programmal lehet windows alól telepedő programokat létrehozni, ami még esetleg ingyenes is? (exe vagy msi fájl, ami mondjuk telepít x mappába, beteszi a start menübe, stb stb)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Dell Latitude E5440, i5 4310U, 4GB RAM , 60 GB SSD
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest