Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
válasz
Csontikka #167 üzenetére
Szia Csontikka!
Nem tudom segít-e.....
Én akkor kerültem ezzel a kérdéssel szembe amikor windows telepítő CD-t csináltam Nlite-al meg Batch scripttel és a teljes telepítési folyamat végén ki akartam pucolni az összes temp dirt.
(C:\temp, C:\windows\temp és a user profile tempek)Nem variáltam nagyon a dolgokkal mint te és szimplán a következőt utasításokat használtam:
ECHO Deleting Temporary Installation Files...
DEL %systemdrive%\Temp\*.*
DEL %systemroot%\Temp\*.*
DEL %USERPROFILE%\Local Settings\Temp\*.*
DEL %USERPROFILE%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*
ECHO DoneSajnos a %USERPROFILE% nekem csak az ALL USER profile-ból törölt, sima felhasználóm nem volt, arról nem tudok nyilatkozni, de a rendszergazda könyvtárait biztosan békénhagyta. Erre beraktam még egy sort a batchbe.
DEL /S /Q "%systemdrive%\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*"
Érdekes módon a /s /q switch itt semmit nem ér nálam, igaz rákérdezni nem kérdez rá semmire, de minden egyes fájltörlést megjelenít "elérési út, fájlnév, törölve" módon.
Sok fájlnál ez elég zavaró. Előtte más másolás és törlés műveleteknél nem csinált ilyet. Pl. csak ilyen összefoglaló sorokat kaptam, hogy "63 fájl másolva vagy 5 könyvtár törölve"üdv:
Fater
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest