Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkFater
tag
Sziasztok!
Nekem is kellene egy kis segítség.
20 éve tanultam programozni, de ez már nagyon nagyon megkopott.
Egyszerűbb dolgokat általában megoldok, de időnként sajnos leakadok piti dolgokon.A probléma:
- Indításkor futtatok egy batch fájlt. C:\ install könyvtárból- meghívok egy EXE fájlt az E: meghajtó "DB" könyvtárából ahol annak el kell végeznie egy adatbázis műveletet.
- Sajnos azt az EXE progit nem én írtam, gyári és egy baja van: Csak akkor működik ha abban az adott AKTÍV könyvtárban van bemásolva és indítva ahol az adatbázis állományok vannak. Ha máshonnan indítom akkor nem találja az adatfájlokat és hibaüzenettel leáll.
Értsd: ha megnyitom az explorert és rákattintok, akkor lefut, de én nem akarok explorert nyitogatni és kattintgatni.
- Ez a probléma élő sajnos a batchből történő indítással is. Hiába van az E meghajtó megfelelő könyvtárába bemásolva az EXE és hiába hivatkozok rá a batch-ben megfelelően. Elindulni elindul az EXE, de sajnos az aktív könyvtár az továbbra is a C:\ install mivel a batch onnan fut. Ez a hülye EXE a jelek szerint viszont azt igényli, hogy az E:\db legyen az aktív könyvtár.
- próbáltam CALL-al meghívni egy másik batch-et, amit odaraktam az E:\-re, hátha átáll az aktív meghajtó arra, de nem.
- próbáltam a batch-en belül átállítani az aktív meghajtót de nem sikerült.
Kérdés: Hogyan tudom átállítani az aktív meghajtót és könyvtárat?
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SSD kibeszélő
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- SK Hynix PC811 2TB NVMe Gen4 SSD! 7000-6500MB/s
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest