-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meg van rá az a rész ahol kérni kell, úgy kérted és arra válaszolták hogy nem?
A Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell kérni a törlést, megadva a a vásárlás számát és az okot.
Order&tax és balszélen Cancel order, No longer needed és Email Us a 2. pontnál -
blash
tag
Hát ez csodás, azt a választ kaptam a livechaten, hogy nem tudnak semmit sem módosítani. Bár fel nem tudom fogni, hogy miért. Az alábbi volt a magyarázat, amit nagyon gyorsan begépelt, aki írogatott, szóval sablonszövegük is van erre. Boldogabb nem lettem, csak jól felbasztak...
"We would like to tell you the order status is processing now. It has been some time since the order was generated. The dispatching process in warehouse may have been completed and it is on the way to the courier company. Therefore, we are not able to cancel or make any change on this order though we wish we could help you. We advise you to accept the order first. Once you receive the order, you may consider more, such as making it a gift to your friend who needs it or second sale on other apps."
-
blash
tag
Mennyire megy könnyen a szállítási mód módosítása? Előbb rendeltem egy mi pad 4 lte-t, amit EU Priority Line-nal tettem a kosárban először, majd módosítani akartam a címed, valahogy újra minden alapon volt a rendelésösszegző oldalon. Csak azért tűnt fel ez, mert a szállítási biztosítás újra be lett pipálva, amit előtte direkt nem kértem. Szóval az lett a vége, hogy már csak a fizetés utáni emailben tűnt fel, hogy kevesebbet fizettem vagy 1,50 dollárral, mert Priority Direct Mail-lel rendeltem, nem pedig EU Priority Line-nal.
Már írtam emailt az oldalon, hogy módosítsák, de persze erről nem jött visszajelzés, hogy megkaptak, de a profilomnál sem lehet megnézni, hogy milyen üzeneteim voltak.
-
Markizmark
addikt
Nagyon OFF, de csak hogy ilyen is létezik.... Banggood-tól független téma, de Banggoodról rendelt csomag, ezért írom le.
Sírok ezen a magyar postán komolyan ...
A címzett mindig a munkahelyem, mert úgyis itt vagyok egész nap, és a cég bérel postafiókot.
Na eddig kb. 1000 külföldi küldemény érkezett meg nekem és a kollégáimnak is ahogy kell, 1-2 esetben elég lassan. Ebay, Aliexpress, Wish, Banggood, Gearbest...A mai napon történt, hogy a cégünktől aki el szokott menni a levelekért mondta, hogy valaki másnak adták a csomagomat, mert rossz postafiókba tették...
Szerencsére tudták kinek adták oda (pár számmal arrébb lakó cég) így fel tudtam velük venni a kapcsolatot és elmenni érte. Szóval ez happy end.Na de úgy általában hogy is néz ki a szállítás amikor a városba ér a cucc:
Pécs Logisztikai központ 1. nap, majd Pécs 2-es posta reggel átadja kézbesítőnek 2. nap akinél rendszer szerint egész nap ott van, majd este újra Pécs logisztikai központ, majd másnap (3. nap) a Pécs 7-es postán átvehető a fiókunkban.
Egy most is itt keringő csomagommal meg akartam előzni a problémákat és gondoltam elmegyek érte akárhol is van. Telefon postának, 4-szer !!!!! kapcsoltak ide-oda mire a végén a bácsi: "hát én nem tudom ki kapcsolta magát ide de én nem tudom, jöjjön be". Na mondom akkor megyek, alig kell átmennem emiatt a városon, de megyek. Odaérek. A pultba épített néni mondja hogy hát ő nem tudja kivel beszéltem, nem tud segíteni, látja hogy itt a csomag de nem tudja odaadni, mert ennek van egy folyamata, stb. De mondom akkor meg körútra indul a motyó a városba és én most kivenném ebből a bermuda rendszerből. Hát ő tudja igen de ez van, várjam meg. Na csókolom, akkor várok. Úgyhogy most holnap vagy lesz csomagom vagy nem vagy hétfőn mehetek egy random valakihez, akinek odaadták helyettem.Hihetetlen, hogy Kínából ideér (mármint ebbe az országba) a cucc 1 hét alatt, de ebben a kis pi**a országban eltölt még 5 munkanapot minimum, mire célba ér (ha a legutolsó!!! állomáson a kiégett postás néni leszarom módon nem teszi rossz helyre).
Egy GLS meg a belga kirakodástól számított 3 napon belül a kezembe adja... csak ez nem volt akkora értékű, hogy EU izé szállítással kérjem.
-
Nem az a lényeg, van egy szerződési feltétel részükről, mert a szállítást sem az eladó sem vevő hanem egy harmadik fél végzi így garanciát nem tud vállalni arra hogy 5 vagy 42 nap lesz majd.
Reklamálsz , válaszolnak rá hogy folyamatban a szállítás, várja meg a vevő 60 napot azután a pénzt visszaadják.
Te 45.napon dispute-t indítasz visszakapod a pénzt. A cunami miatti késve, de mégis az 59-napon megkapod. Mi a biztosíték arra hogy ki fogod fizetni, mert az eladó teljesítette a ráeső részt az adásvételi szerződésből a szerződési feltételek szerint? Neked fizetni kellene.
Persze erre azt válaszolja a valaki, hogy nem veszem, úgyis visszaküldik és akkor a termék csak nála lesz, így kár nem éri.
Itt csak az a bökkenő hogy arra sincs garancia hogy meg is fogja kapni.
Én már találkoztam olyan eladóval, aki hasonló szituáció miatt magyar vevővel nem áll szóba. -
Imy
veterán
válasz
UberMutant #8271 üzenetére
Miért is? Mert nem jött meg, ezért én vagyok a hibás? Nemár... Max türelmetlen, mert eddig max 30 napon belül mindent megkaptam tőlük.
-
válasz
Markizmark #8272 üzenetére
Azt hogy a konténer, a postazsák megérkezett Mo-ra.
Ez lenne egy normál sorrend ettől:
Egységképző érkeztetése
Bejövő küldemény átvétele a kicserélőben
Bejövő küldemény belföldi továbbküldése
Feldolgozás/szállítás alatt
Kézbesítésre átadva
Sikeres kézbesítés -
Markizmark
addikt
Návéégre megmozdult a kis csomagom...
Amúgy mit jelent a "Egységképző érkeztetése Nemzetközi Posta Kicserélö Közp." státusz?
RP158621615CN -
Minek indítottad? Ha 60 napon belül nem kézbesítik, a szerződési feltételek szerint a pénzed visszakapod, nem tudom honnan vetted a 45 napot.
Írj újból az amit egy héttel ezelőtt küldtél az pont az ünnepbe esett bele, szerintem nem győzik a kimaradás miatt megválaszolni mindet. -
vandor01
senior tag
-
Imy
veterán
Bangooddal mi van, még ünnepelnek? A csomagfeladás megy náluk, de e-mailre nem válaszolnak. 2 rendelésemmel van gond, már 1 hete írtam nekik, és semmi válasz. (1 megjött, de nem működik, egy másik meg nem jött meg, pedig 45 napja feladták) Így PayPalon indítottam case-t.
-
válasz
Balu972 #8264 üzenetére
Nem kell Áfá-t fizetni. Jó szállítási módot választottál, nem véletlenül az EU betűkkel kezdődik. Annyi a gond vele hogy lehetséges hogy lassú lesz, nem a kiírt 7-15 nap, hosszú ideig csak azt látod a nyomkövetésnél hogy bekerült a GLS rendszerébe, de szerintem a várakozás megéri
A vám az 0% kulcsú -
vandor01
senior tag
mikor indul be az élet a BUEK utan ma?
vagy csak Csut/Péntek magassagaban?
vagy jövö Hétfőtől!?? -
válasz
Markizmark #8260 üzenetére
Február 2-án került a postára és február 8-án itt van.
Ez postai szállítás. Kínából a 30 nap is rövid idő ilyenekre, de van ami gyorsabb, nincs erre fix szállítási idő recept. -
Markizmark
addikt
Újabb csomagom tart már előrébb, mint amit 1 hónapja rendeltem.
RP182478203CN vs. RP158621615CN -
válasz
ragabor #8257 üzenetére
Most bővebben nem nem magyarázom, de ez téves amit írtak neked. Rosszul tudják. Mindkettő normál postai szállítás így az annak megfelelő vámszabályokkal.
Ezeknél kell fizetni Áfá-t ha a posta úgy gondolja hogy vámeljárás alá kell vonni, ezért is írják hogy fizesd ki a tariff insurance-t. Arra is írtuk már hogy a vámeljárási költséget nem mindig szokták kifizetni.
Az Összefoglalóban ugyanezt amit írtak neked, leírtuk, elmagyaráztuk. Ha nem hiszed el arról nem tehetek.
Egyedül az EU warehouse-akból küldött és az EU priority line szállítás esetén nem kell az Áfá-t utólag fizetni. -
ragabor
csendes tag
Szállítási forma: Priority Direct Air Mail
Most kaptam választ az ügyfélszolgálattól, hogy kell e erre még ráfozetni.
We would like to inform you that you will not be charged with import duties if your order is shipped with Priority Air Mail and Air Parcel Register to HUNGARY. And you also can buy the tariff insurance so that you will be eligible for a refund of its import duties if you want to select Priority Air Mail and Air Parcel Register.
-
válasz
neocity #8255 üzenetére
Csak azt tudom javasolni hogy hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot, esetleg rossz kóddal írták be a belföldi továbbküldés utáni dolgokat vagy keveredtek az adatok a frissítés során. 06-1-767-8282
De ha már volt egy belföldi továbbítás azután nem a kiküldés jön, mert ha visszafordítják nincs értelme belföldre továbbítani. Ez lenne a következő bejegyzés: Feldolgozás/szállítás alatt és a helyi postai logisztikára utalás. -
válasz
petyametyo #8251 üzenetére
Mivel az volt raktáron azt elküldték. Most 81,59 $-al számolják ami 23000 Ft te meg 18520 Ft-ért vetted az hogy kifogyott, több napos ünnep volt és csak 14.-e után küldik nálam még beleférne a türelmi időbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- VoLTE/VoWiFi
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest