- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark777
csendes tag
válasz
joccadoki #502 üzenetére
Szia
Bocs hogy hozzád írok de ilyet még nem láttam
Szerintem a HD Sentinel megbízhatatlan program
Ugyanis egy HDD-nél 7 db bad sectort ír ki, de azt nem hogy áthelyezte volna a tartalék területre
Lefuttatttam az általad – is – ajánlott írás olvasás tesztet, a legalsót, az ujrainicializáslóst, ami a program szerint” Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre (ez a művelet a regeneráció).”
Ehhez képest 1 db bad sectort SEM talált, így át sem helyezett egyet sem, az egész felület egyenletesen középzöld.
Linux alattti lemezkezelő, a palimpsest SEM ír bad sectort, azt írja, a lemez egészséges. Máskor, más lemeznél pont ugyanannyi bad sectort írt ki mint a HDS
Lefutattam a HDD Regeneratort, az se talált egyet sem meg egy másik DOS szerű program is hibátlannak látja.
A HDS viszont továbbra is 7 bad-et ír és áthelyezni sem hajlandó a tartalékra, pedig 7 db -nál sokkal több is áthelyezhető lennekösz a választ
-
talpas
aktív tag
-
-
SUPREME7
őstag
-
dh66e
veterán
válasz
joccadoki #344 üzenetére
lehet nem jól fogalmaztam, sorry.
Szóval az van hogy van egy 15gb rendszerpartició a noti drivereivel meg mit tudom én mi van rajta és egy 283,1gb partició ebből a kettőből akartam egyet létrehozni,de sehogy sem sikerült win7 alatt se. Az a 15 gb mindig visszajön pedig már töröltem külső programmal is(mini tool particion wizard) és nem és nem.....
Tudom ha nincs partició akkor formázás sincs,de hiába törlöm mindkét particiót elvileg megcsinálja de utána megint látja mindkét particiót az eszközeim.
Így talán már érthetőbb a gondom. -
amadeus11
senior tag
válasz
joccadoki #122 üzenetére
Szia !
Átnéztem Ubuntuval a helyzet ugyanaz :Ma telepítettem a Win7-et és 6 partíciót látott a telepítő a két nagyobb mellett volt egy 100 Mb-s egy 9 Mb-os és két 1 megabájtos partíció. Lehet ez kavar be . Lefuttattam a Windows Élmény Index-et (WIN7 )és 5.9-et kaptam a merevlemez adatátviteli sebességére . Amúgy én eddig semmi nemű problémát nem érzékeltem működés közben .
-
szki
őstag
válasz
joccadoki #96 üzenetére
1 TB-os WD Green vinyómon eddig HD Sentinel szerint 4 gyenge szektor volt, és így 98% kondi. Ma hirtelen jelentkezett 5 bad szektor is pluszba, és 93%-ra esett a kondi.
Még 2 év gari van rá.
Szerintetek formázzam újra bad szektor kizárással, vagy mehet garira?
Életfontosságú dolgok nincsenek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Motoros topic
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest