Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark777
csendes tag
válasz
joccadoki #502 üzenetére
Szia
Bocs hogy hozzád írok de ilyet még nem láttam
Szerintem a HD Sentinel megbízhatatlan program
Ugyanis egy HDD-nél 7 db bad sectort ír ki, de azt nem hogy áthelyezte volna a tartalék területre
Lefuttatttam az általad – is – ajánlott írás olvasás tesztet, a legalsót, az ujrainicializáslóst, ami a program szerint” Az esetleges gyenge szektorokat és rejtett problémákat felülvizsgálja és a hibás szektorokat áthelyezi a tartalék területre (ez a művelet a regeneráció).”
Ehhez képest 1 db bad sectort SEM talált, így át sem helyezett egyet sem, az egész felület egyenletesen középzöld.
Linux alattti lemezkezelő, a palimpsest SEM ír bad sectort, azt írja, a lemez egészséges. Máskor, más lemeznél pont ugyanannyi bad sectort írt ki mint a HDS
Lefutattam a HDD Regeneratort, az se talált egyet sem meg egy másik DOS szerű program is hibátlannak látja.
A HDS viszont továbbra is 7 bad-et ír és áthelyezni sem hajlandó a tartalékra, pedig 7 db -nál sokkal több is áthelyezhető lennekösz a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest