- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Otthoni gépekben (szülőknél), egyikben 350W-os Kódgány másikban valami ősrégi 250W-os FSP tápegység van, hozzáteszem, hogy nem 1-2 évesek. Tisztában vagyok vele, hogy nem szabadna szar tápra bízni a gépeinket, de hát ez van
A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.
Nekem csak ehhez képest szokatlan, hogy eddig volt úgy kb 4-5db SATA-s vinyó amit vettem az elmúlt 1 évben, akár kisker boltból, akár kéz alól, de eddig az arány bosszantó, hogy mindebből 2db-al befürödtem, és nem tudom az okát, és egyik-napról a másikra lett rajtuk egy valag hibás sector
Szerencsére az elsőt kicserélték, gariban, remélem ez utóbbival is kezdenek majd valamit, mert ez így használhatatlan lesz előbb utóbb, gari viszont még van rajta bőven, viszont így nem szívesen tárolnék rajta adatokat, mert nem tudhatom mikor mondja be az unalmast.A választ amúgy köszönöm. Majd igyekszem minőségibb tápegységet beszerezni, hátha tényleg az a hibás, csak mert működés közben nemigen szoktam mozgatni a vinyót, nemhogy rugdosni.

R
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Seagate 2TB 3,5 HDD 100/100% 265 nap
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.