- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

roPHka senior tag Otthoni gépekben (szülőknél), egyikben 350W-os Kódgány másikban valami ősrégi 250W-os FSP tápegység van, hozzáteszem, hogy nem 1-2 évesek. Tisztában vagyok vele, hogy nem szabadna szar tápra bízni a gépeinket, de hát ez van  A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben. A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.
 Nekem csak ehhez képest szokatlan, hogy eddig volt úgy kb 4-5db SATA-s vinyó amit vettem az elmúlt 1 évben, akár kisker boltból, akár kéz alól, de eddig az arány bosszantó, hogy mindebből 2db-al befürödtem, és nem tudom az okát, és egyik-napról a másikra lett rajtuk egy valag hibás sector 
 Szerencsére az elsőt kicserélték, gariban, remélem ez utóbbival is kezdenek majd valamit, mert ez így használhatatlan lesz előbb utóbb, gari viszont még van rajta bőven, viszont így nem szívesen tárolnék rajta adatokat, mert nem tudhatom mikor mondja be az unalmast.A választ amúgy köszönöm. Majd igyekszem minőségibb tápegységet beszerezni, hátha tényleg az a hibás, csak mert működés közben nemigen szoktam mozgatni a vinyót, nemhogy rugdosni.  R 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.
 A vinyók amiket ezek a tápok visznek (van 4db is, Maxtor 160Gb, Maxtor 40Gb, csodák csodájára ---> Excelstor 80Gb, és egy Seagate 80Gb). Ez mind IDE-s, tudom ez nem befolyásol semmit, de még egyik sem ment tönkre, és ezek a vinyók sem mai darabok. Pedig héba-hóba van hogy ki van kapva egyik másik, vagy meg vannak cserélve a gépekben.