Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• myl0

csendes tag

Sziasztok!
    Adva van egy 3 éves Toshiba Satelite l650es laptop, van benne egy 250 gigás Toshiba MK326os vinyó, egy 100 gigás (rendszer) particióval és a maradék kb. 150 giga at adatoknak. A mai nappal egyre több fagyás következett be (Win7), HDD sentinel 100% teljesítményt, 92% kondiciót írt (azt bevallom nem nésztem hány hibás szektort írt ki... ráküldtem a HDD Regenrátor v2011 progit (mivel ezen van a rendszer ezért USB bootos cuccot csináltam hozzá). 4 órája kezdtem a helyreállítást. kb 3,5 órája 8,53%on áll és 1 percenként ugrik 1 szektort a vizsgálat... a kérdésem az lenne h kb. meddig fog ez tartani? a bal felső sarokban az írja 04:24:57 alatta left: 47:20 mit jelentenek pontosan ezek a számok? 47 óra 20 perc lenne még végez? meg lehet ezt szakítani? másnál mennyi időbe telt a javítás egy ekkora vinyónál (100 gigából kb 75 szabad, a másik partición meg 150ből úgy 40) előre is köszi a válaszokat...
    ja és 104 bad sector, 14 bad sector recovered-et ír eddig.

Új hozzászólás Aktív témák