- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Üdv!
Szektorhibák miatt nem indul a windows egy HP gépen és a recovery sem működik.
Ráeresztettem a HDD Regerenatort, 10 óra alatt eljutott kb 13%-ig. Ez most egy kicsit vicces lesz, kijavított úgy 15000(!!!) hibás szektort. Már csak a kíváncsiság vitt előre, itt leállítottam, hogy megnézzem jutottam-e előrébb és igen!Most már indul a Windows.
Viszont nem tudom, hogy végig lefuttassam-e? 500 gigás vinyóról van szó, szerintem eltartana több napig is és nem csodálkoznék rajta, ha közben megadná magát tényleg.
Nem az enyém a gép, én cserét fogok ajánlani (meg ajánlottam eddig is, csak nem akarták visszavinni a gépet, mert állítólag 1 hónap is lehet a csere és nem akartak várni).
De mit gondoltok, van értelme ennek? Mert az ilyen vinyónak a napjai meg vannak számlálva gondolom, még ha i is javított vagy 15k szektort.
Hard Disk sentinel azt írja, hogy 1% a health és több mint 6000 hibás szektor van rajta, de hogy még nem érett meg a garanciális cserére, csak ha lejjebb esik a health. 1% alá??
Ja és a kérdés, amit elsősorban meg akartam kérdezni, hogy minek van több értelme hibás szektor esetén, low level formattal vagy ezzel a regerenatorral próbálkozni? (Azért kezdtem ezzel a progival egyébként, mert meg akartam őrizni az eredeti win 7-et, ami a gépen van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Fotók, videók mobillal
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest