-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szekich
csendes tag
Na megnéztem Rougekillerel az talált valami 15 ojektumot karanténba is vágta őket utána windosom is ment a csába programostul, játékostu lmindenestül sehogy nem lehetett újraindítani! Most telepítettem egy új Windowst, a régit meg valami Windows old mappába rakta ami meg most majdnem 200Gb mert a játékaim meg programok abban vannak! innen átlehet valahogy a cuccokat menteni vagy mindet telepíthetem újra? a vicc az egészben, hogy a gpu még mindig 100%-on pörög bár most kiderült, hogy nem a gtx hanem az integrált amd rx vega ami szét akarja forogni magát!!!
-
Szekich
csendes tag
Malwarebytes-al megnéztem 32 elemet talált, karanténbahejez,gép újraindul, windos nem tölt be hiba! Hibajavítás sikertelen nagynehezen egy korábbi mentett verzióból való hejreállításal sikerült megint működésre bírni, de aprobléma még mindig fenn áll!!!!
-
Szekich
csendes tag
Kis segítséget szeretnék kérni! Akadt egy olyan problémám, hogy másfél hónapja vettem egy ASUS FX505 TUF Gaming laptopot! Ami eddig tökéletesen működött nem volt semmi gond! Ebbe egy Geforce GTX1660Ti kártya + integrált amd Radeon RX Vega 10 van. Eddig minden szépen működött! Most viszont valamiért elkezdett melegedni a cucc igen keményen, hogy menet közben kikapcsolt meg hasonlók!
Ránéztem msi afterburnel-el aszerint a Geforce kártya 100%-on pörög bekapcsolástól kezdve úgy hogy semmi sem megy a gépen és ilyen 50-60°C körül melegedik ha elindítottam egy World of tanks-ot ez felmet 97°C-ra is ami azért már igen fájó!
Utána olvasgattam, hogy mi lehet a baj legtöbb helyen vírus gondot dobtak fel így megnéztem azt is de se a Licenses NOD32 se az Avast boot time scan nem talált semmit!Hozzáteszem a windos feladatkezelőbe természetesen nem 100%-os kihasználtságot mutat hanem 2-3%-ot!
Esetleg valaki tud még valami más megoldást erre problémára vagy csak a z újra telepítés lesz már csak! (ezt mondjuk szeretném elkerülni ha lehet!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest