Hirdetés
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Az alaplap ami eddig volt ASUS P5LD2-Deluxe a táp pedig Codegen 450W. A processzor egy P4 D820-as alapon járatva, a memória pedig egy 2GB-os 800MHZ-es Kingstone.
A táp minden csatlakozóját kimértem, beleértve az alaplaphoz csatlakozó soktűs csatit, és minden kábelen az előírt feszültség jön
A videokártya ami most úgy ahogy működik az egy ATI X1600XT. az új alaplap, amit ma vettem, Gigabyte GA-EP43-UD3L -
Clemi
veterán
Hi All!
"Azonnali" na jó sürgősen kellene szakvélemény!
Létezik az, hogy egy alaplap kicsinálja a VGA kártyákat? Alapból volt benne egy X1600XT, aminél az a hibajelenség jött elő, hogy nincs kép, bootoláskor, és csökkentett módban.
Beletettem egy másik kártyát (HD3870) amit az én gépemből vettem ki, és azóta azon semmilyen kép nincs, még boot kép se.
Nosza rajta, toltam a gépbe egy másik alaplapot (vadi új), és feltoltam a gépre egy új oprendszert (XP), és egész addig, amíg fel nem telepítettem a kártya driverét, addig volt kép rendesen, de utána mikor szerintem valamilyen üzemmódot váltana a kátya, nincs többé videó jel a monitor felé.Valaki PLS
-
Clemi
veterán
''És ez VIVO-s? Mert HOC-on nem emlegetik?
Ha VIVO-s, akkor ennyi pénzért eléggé nyerő kártya''
Igen, a HIS Radeon HD2600XT GDDR4 valóban VIVO-s a kártya, a gyártó weboldalán egyértelműen leírják,csak az a gáz hogy nem adnak hozzá olyan csatit, amin az Svideo dugó másik végén a ki és a bemenő jelet is csatlakoztatni lehet
. Ha valaki egyből a HDMI kimenetet használja második kimenetnek mondjuk a TV a felé, akkor persze erre semmi szükség, (ezt tervezem én is, csak még nem vettem meg a HDMI csatis TV-t) de ha az Svideo-t használja valaki TV kimenetnek, akkor vagy beszerez egy ilyen csatlakozót, vagy cserélgeti a kábeleket.
35e forintért szerintem nagyon megéri!
[Szerkesztve] -
Clemi
veterán
Nah megoldódott a TV kimenet gondom. A lényeg, hogy az Svideo kimenet mellett lévő DVI csatlakozó megosztozik a kimenő jelen az Svideo csatival, és át kellett dugnom a távolabi DVI-be a monitort. Tegnap este ezt már próbáltam, de akkor nem volt rajta kép. Azt hittem, hogy csak az egyik csati ad képet a CRT moncsinak. Ma újra próba, de még álló gépnél átdugtam, és láss csodát ad jelet a CRT-nek a másik DVI csatlakozó is, és így már tökéletesen működik a TV kimenet is.
Azóta tesztelgetem a kártyát. A képe tökéletes, borotvaéles, és a CCC overdrive-ja 845/1165-re tudta felhúzni az órajeleket. Ezen a frekin hibátlanul fut a 3DMark, és a HL2:Lost coast GPU stresszelő része.
Azt hiszem jó választás volt ez a kártya. Igaz 35 e volt, (HOC) de kaptam hozzá Black boxot, DVI-HDMI átalakítót a DVI-HDTV mellé, és VIVO kivitel. A kártya valami brutális méretű, és rajta a hűtő is, viszont a ventinek nem hallom a hangját, igaz a többi ventinek sem, (2X 12cm-es házhűtő, Freezer 7pro, és 12cm-es tápventi). -
Clemi
veterán
Sziasztok!
Kicseréltem a régi X1600XT karimat, egy HD2600XT-re. A kártyacsere előtt eltávolítottam a régi drivert, majd újraindítottam, és leállítottam. Kártyacsere, indítás, és a legfrissebb catalyst csomagot telepítettem mellé. Minden tökéletesen működik viszont a TV kimenetet nem tudom engedélyezni.
Azt vettem észre, hogy a videokártyánál az eszközkezelőben csak egy kártya szerepel, de amkior at X1600XT-t használtam két videokártya szerepelt. A második mellett zárójelben a (secondary) szöveg volt.
Mi a fene lehet a gond? Miért rakta fel csak egyszer, és hogyan tudnám életre kelteni a TV kimenetet? A kártya dual DVI kivitel, és a CRT monitorra csak az egyik kimeneten ad jelet. Ha a TV-t jelölöm ki elsődleges monitornak akkor van rajta kép, de a kettő együtt nem működik.
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest