Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Canon EOS DSLR topic
- HP notebook topic
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Itt egy cikk arról, a régi foglalatok mennyire fogják vissza a kártyákat.
"Konklúzió
A tesztek alapján egyértelműen megállapítható, hogy még a brutálisan gyors HD5870 sem szorul rá a PCI-Express 2.0-s csatolóra - 2% feletti veszteséget csak 3 játékban láttunk, a legnagyobb differenciát pedig a Far Cry 2 mutatta, ahol 1680x1050 4xAA mellett mintegy 6%-kal volt gyorsabb a teljes 16 sávos kiépítés a 8 sávosnál. " -
törölt tag
kartyatol fuggoen, amelyik inkabb a szuk keresztmetszet. butitott architekturaknal (pl felezett memoriabusz) a memoria tuningjaval lehet tobbet nyerni. de akkor mar utanahuzza az ember a gpu-t is
mod: egy adott kartyan meg egyszeruen kiteszteled h par programnal melyik hoz tobbet. -
jaja1981
addikt
Ez jó kérdés.
Ezt nem tudom.
Én úgy tudom, hogy a DVI csak képet tud átvinni, és a HDMI tud hangot is.
Az lehet, hogy ezt a kártyát, amid van csinálták olyan változatban is, amin van HDMI kivezetés, akkor lehet létjogosultsága a SPDIF bemenetnek.
Biztos jön még valaki, aki többet tud és elmagyarázza.malac012ko:
Akkor vedd lejeb a tuningot, mert nem bírja.
Sok minden befolyásolja a VGA tuning képességét.
Minden gépben más-más.
Hány fokos játék alatt a GPU-d hőmérséklete?
Lehet még kisit gyilkolod és végleg bedobja a törölközőt. -
szab.tam
nagyúr
köszi, de biztos gari, és nem próbálom ki másik gépben, mert ez a gép előtte és utána is tökéletesen üzemelt, másik 2 kártyával is, (8400gs, 7300). és 3x ki-, beszereltem, cserélgettem őket.
tehát tuti, hogy a vga hibás, erre rájeöttem magamtól is.... csak érdekelt volna, hogy mi a hibaforrás a képből ítélve... (de továbbra is a videómemóriára gyanakszom)
és arra lettem volna kíváncsi, hogy esetleg ha rosszul fekszik a foglalatban, és valamelyik láb nem érintkezik jól, okozhat-e ilyen hibát. de akkor valszeg a gép el sem indul, hanem 2 mp-eként restartolna... - magyarul:biztos vram hiba-e?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest