- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Fagyasok, problemamegoldas, stb
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
Devid_81 #33838 üzenetére
passzivban pontossan ennyit tud egy 4850esen
-
davidoff84
csendes tag
válasz
Devid_81 #28972 üzenetére
Köszi!
Egy E7400-al lesz és nem tervezem, hogy kettő graf.kártya lesz benne, mert engem bőven ki fog szolgálni ez az 1 is. Mindenkép meghajtom kettővel, mert tényleg az a biztos, csak nem tudom mennyi táp csati marad az egyéb eszközeimnek (2xHDD, DVD, ventik), de ez 1-2 napon belül kiderül, és valahogy majd meg oldom (pl. elosztom őket, hogy ami két táp menne a vga 1x6-pinjébe, azt még 1-el elosztom, és akkor arra mehetne a venti, vagy a HDD tápcsatiját osztom el és arra venti) -
volvoguy
addikt
válasz
Devid_81 #10281 üzenetére
hát én az inno-ról nem hallottam sok jót.....de sztem jól döntesz 8800GT-vel. valóban elegendő lehet a 9600GT tudása..de ott van az, hogy "csak" elegendő...ami nálam az éppen hogy elég, vagy épp hogy elég kifejezéssel köthető egybe...8800GT jó vétel, még most is..gondolom
-
volvoguy
addikt
válasz
Devid_81 #10274 üzenetére
én nem sokat értek hozzá, ezért cak azt tudom mondani, amit mások is mondtak. jó kártya a 9600os, nagyon jó, de ettől még csak középkategóriás. ha van pénzed, 8800GT-t vegyél. állitólag annak a 112 stream procija napjaink játékában, na meg az eljövendő játékok-nál is többet fog számitani, mint a 9600os 64 stream-je. persze gondolom azzal te is tisztában leszel, hogy jövőre megjelenik egy ujabb széria, és akkor a 8800GT már nem lesz jó, mert öregecske lesz, akkor már 9800GT-t tudsz venni enyni áron...szal van ez a körforgás..és hát attól függ hosszu távra vagy rövidtávra gondolkozol. meg ugye ha kifogsz egy jó 8800GT-t, akkor azt is nagyon megtudod ám huzatni...állitják mások...
de én 8800GT-t vennék....csak sajnos ahol én tudnám, sehogyan sem akar az ára 50 alá menni....és azt hiszem megéri az a pár ezer forintos különbség, hiszen a 9600os órajaleivel majdnem megegyezik, kivéve a memória, de állitólag mondom..oda lehet nekik pörkölni tuning terén...ha meg megveszel egy 9600os OC-t..azon lehet már nem tudsz sokat facsarni..
9600osok közül én az MSI-t választanám, nem referencia hütő, nagyon jó órajelek, kiváló ár..de állitolag még nem állt be a végleges árszegmensbe....8800GT-k közül meg MSI vagy Giga....nézd meg mik a különbségek..netalán melyi ktetszik..melyik nem..
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nyaralás topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged