-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenderice
senior tag
Még annyit, hogy több programmal is teszteltem.
Mind a 8 szál megy, de csak 50%-on.
Gondolom amiatt, mert a frekvencia csak az alap 1,3GHz, nem emeli meg az órajelet 2,6GHz-re..
Csak tudnám miért...[ Szerkesztve ]
-
-
Kenderice
senior tag
válasz ricsi99 #48904 üzenetére
Akkuról is meg tápról is.
A proci frekvenciája nem ugrik fel, marad olyan 1,3GHz körüli értéken.
Aida64 sebesség teszt alatt sem ugrik feljebb. A kihasználtsága a teszt alatt 45% körüli.
De a teszt után hibát dob az aida64.
Ez mi akar lenni?
De ahogy írtam, már a BIOS-ba való belépés is nagyon lassú. Lassan rajzolja újra a képernyőt.[ Szerkesztve ]
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok
Adva van egy HP 8570w noti.
Egyik napról a másikra lassú lett a böngészés win10 és linux alatt is.
A proci használat normális ilyenkor is, olyan 20-25%, 1,3GHz-n.
Már a bios-ba belépés is lassú, a képernyőt i-s lassan rajzolja újra.
Memtest-et lefuttattam, nincs hiba.
Először VGA hibára gyanakodtam.
Játék nincs telepítve de feltettem a trackmania-t, az megy rendesen, gyorsan, tehát a VGA jól működik.
Van valakinek ötlete mit nézzek vagy teszteljek hogy megtaláljam a hibát?
Köszönöm. -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van egy gondom.
Adott egy hp elitebook 8570w laptop.
A rendszer egy M.2-es SSD-n van. Win7.
Most betettem egy HDD-t is mellé, amin egy másik Win7 van, egy másik laptopból lett kiszedve.
Az a gondom, hogy bármit állítok a BIOSban, mindig a HDD-n lévő Win7et akarja elindítani, mintha az SSD nem is lenne a rendszerben.
A boot sorrendben sok egyéb mellett a "notebook hdd" opció is szerepel, de az M.2 SSDt nem lehet kiválasztani, mivel nincs benne.
Hogy lehet beállítani, hogy az SSDről bootoljon?
Ha kiveszem a HDDt, működik rendesen.Próbáltam UEFI és legacy módban is, de hiába.
-
Kenderice
senior tag
Üdv.
Van nekem egy jól működő lptopom, azonban a háza, a zsanérok már rosszak. Repedt, törött.
Azt találtam ki, hogy torrent letöltéshez és FTP szerverként használnám, ami most egy asztali mini-ITX-es gépen fut. Így még kevesebb fogyasztása lenne a rendszernek.A laptop egy Packard Bell Easynote TK85-ös.
6GB ram, 4 magos processzor van benne.
HDD-m, SSD-m van bele.A kérdés az lenne, hogy milyen rendszert teplepítsek rá szerintetek.
Valami egyszerűbbb linuxban gondolkodok.
Egy 60GB-os SSD-ről menne a rendszer és egy 1TB-s HDD lenne a háttértár.Szóval mit tegyek rá ami elég egy FTP szerverhez és torrent letöltéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500