-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Üdv, van valami bill parancs touchpad letiltására? HP DV6 i7 2670,6770es vga csak azért írom hogy tudjátok kb melyik laptop lehet.
-
Szakiii
addikt
Üdv, van barátnőmnek egy asus k50ie laptopja, t4400-as proci van benne. Van értelme ezt upgradelni? Vagy egyáltalán lehetséges? Ha igen mit ajánlotok?
-
Szakiii
addikt
Üdv, mit gondoltok melyik az erősebb ati 7670m vagy gtx 260m?
-
Szakiii
addikt
Üdv, valaki ért laptop kitakarításához? Esetleg venti karbantartáshoz? Mióta nálam van ilyen nem történt. Még annyi kérdésem lenne hogy proci cserénél kell venni ilyen hűtő pasztát vagy bármi plusz költség van?
-
Szakiii
addikt
Üdv, van egy laptopom gtx 260m+p9700 as procival. Megéri váltani Q9100-ra? Lenne érezhető különbség?
-
Szakiii
addikt
Lassú hdd is okozhat ilyen gondot, hogy játék alatt érezhető? Azt hittem játékra annyira nincs hatással a hdd.
-
Szakiii
addikt
Valaki esetleg tudna válaszolni mi okozhat ilyen problémát?
-
Szakiii
addikt
Sziasztok lenne még egy kérdésem, terhelés alatt (játékok) előfordul az hogy egy pillanatra megáll a játék de pl értem azt úgy hogy megy 100 fps-el szóval bőven elég hozzá a gép és egyszer csak megakad 1-2 másodpercig áll és utána folytatja 100 fps-en. Ötlet hogy miért lehet? (volt már újra telepítve a windows)
-
Szakiii
addikt
Számotokra buta kérdést tennék fel. Van egy laptopom és hallottam olyanról hogy a cd olvasó helyére lehet tenni vinyót. Bármilyen mehet oda? PL akár egy ssd is?
-
Szakiii
addikt
Clevo m570tu laptopom van, valakinek van ötlete hol tudnék bios updatet csinálni ingyen? Csak fizetős oldalakat találtam.
-
Szakiii
addikt
windows 7es driverek jók a win 8 hoz?
-
Szakiii
addikt
Hali tudnátok egy progit amivel aksit tudom tesztelni?
-
Szakiii
addikt
Bocsi tudom hogy nem ide való és atom off de ezt látnotok kell
nagyon komoly.
-
Szakiii
addikt
Clevo M570TU laptopba mennyi a max memória? Nem találtam erre választ legalábbis olyat nem ahol biztosan eldönthetem.Valaki aki hozzáértő megmondaná hogy milyen és mekkora a lehető legjobb amit bele lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest