- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv mindenkinek: Adott egy HP notebook ami 4 memóriamodul fogadására képes, eddig volt benne egy 1600MHz-es, CL10-es időzítésű modul, most vettem bele két CL9-es (szintén 1600Mhz-es) modult.
Kérdés: Vajon lehet úgy pakolni a RAM-okat, hogy a két gyorsabb példány a gyári időzítésen fusson?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Adott egy Acer laptop, pár hete jelentkezett, hogy nem mindig töltött, ha rá volt dugva a töltőre, csak ha éppen olyan kedve volt. Egy ideje már egyáltalán nem tölt. Kipróbáltam több működő töltővel is, azzal se tölt rendesen. Szóval a hiba nem a töltőben van. Valószínű kontakt hibás lehet a csatlakozó belül. Van egy régi Toshiba (kb egy idősek) laptopom, ami már nem működik. Szerintetek át lehet egyik csatlakozóját műteni a másikba? Vagy típusonként teljesen mások ezek a csatlakozók.
-
Dell XPS
veterán
Igazából ez lett volna a kérdésem lényege, hogy van-e v.mi rendellenesség, azonkívül hogy nem látni semmit a kijelzőn (még rávilágítva sem..) A ventilátor felpörgés egy önellenőrző folyamat része, nyilván ennek "hullámzása", erőteljesebb működése, már mást jelentene közvetlen bekapcsolás után. Viszont említetted az optikai meghajtót is...
Mindenképpen meg kellene nézned külső monitoron, ill. memória modulokat is ellenőrizni szükséges ilyenkor. LCD kábel hiba igen ritkán jelentkezik elsőre "fekete kijelző szindrómával", ezért muszáj körbejárni.
-
w.miki
veterán
Megpróbáltam a firssítést a CardReader_Realtek_v.6.0.6000.20076_Vistax86.zip fájlal
De nem lett jó
Elkezd telepedni, aztán kér egy RTSTOR.sys file-t, ami ott van a könyvtárába.
Betallózom neki a saját könyvtárát, hogy ott van ni, rámogyok az OK-re, és megint kéri RTSTOR.sys-t....
A végtelenségig...
A kártyát meg nem olvassa... -
Kbali
nagyúr
válasz
cettlee #2267 üzenetére
Igen, be tud dögleni. Ha garanciában visszaküldöd, akkor az egész gépet kell - és véletlenül se mond el nekik, hogy megütődött a gép. Elég annyi, hogy egyszercsak nem indult.
De gyorsan reagáltunk hárman is
Egyébként én olyanról nem hallottam még, hogy a HDD-nek más gariideje lett volna, mint a gépnek (ugyanis komplett kofigot veszünk, nem részegységeket), márha nem utólag, külön lett vásárolva (akkor meg úgyis csak a HDD-t kellene gariztatni) - ilyet csak az akksira szoktak játszani, hogy annak rövidebb a garideje. -
Rivaul
addikt
Nálam sd gazdaadapter címszó alatt szerepel. Nem is azt mondtuk hogy felkiáltó jeles lesz. A win gondolhatja úgy hogy megfelelően működik de attól még nem biztos hogy úgy is van. Frissítsd a driverjeit.
cettlee
Lehet. A gari elvileg komplett gépre van s lehet nem örülnek neki ha kiszeded mert rád kenik hogy szakszerűtlen bánásmódba sérült. Gondolom nem volt matrica vagy stb. Jobb ha besétálsz vele a szervizbe s ott elveszik ami kell. -
cettlee
őstag
az lehet hogy egy enyhe ütéstöl bedöglött a vinyo a laptopban? kiprobáltam pc-n és ott sem ismeri fel a gép a vinyot, csak kerreg egy ideig.
garit hogy lehet ilyenkor érvényesiteni? az egész laptopot vissza kell küldeni?
-
ravail
senior tag
Szia!
A kártyaolvasó legfrissebb driver-ét használod? Próbáld meg frissíteni. Esetleg, ha az Acer nem adott ki frissítést hozzá, valamelyik driver keresővel is megnézheted. Én a "DriverPack Solution 13 build for DVD"-t javaslom. Sokaknak bevált!
Sok sikert! -
w.miki
veterán
Volt már valakinek SD kártyaolvasó problémája?
Acer 5735z laptopom van XPSP3-al.
Régebben is előfordult, hogy ha SD kártyát dugtam be az olvasójába, akkor nem mindig vette észre, hogy ott van. De ha újraindítottam a gépet, akkor azért valahányadikra olvasta.
Most viszont megint nem látja a bedugott SD kártyát, és már többször újraindítottam.
Mi lehet a baja? Felülíródott valami driver? -
Muerte
addikt
válasz
Vasinger! #2255 üzenetére
A színkezelésnél betallózod a külső monitornak az ICC-t és azt fogja használni.Itt van két leírás hogyan telepítsd helyesen a monitort és az ICC-t : Display driver , ICC profil aktiválása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest