- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
FishAir #45596 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Tapasztalataim szerint, ha a WiFi nem integrált (ami igen ritka), vagyis cserélhető, akkor, ha a csatoló felülete azonos a régivel (a laptopban rendelkezésre állóval) és van hozzá az általad használt operációs rendszerhez a kártya (vagy a laptopod) gyártója által rendelkezésre bocsátott (vagy tőle származó) driver és -ha szükséges- szoftwer, akkor menni fog. Ritkán fordul csak elő -de ez is legtöbbször a kártya driver hibája-, hogy tökéletes működés mellett egyes funkciók nem müködnek (pl. az "FN + F3" vagy más a billentyűzetről történő ki-be kapcsolás...). Amire még érdemes oda figyelni, az az, hogy a "g"-s WiFi-d most -feltételezem- kér antennás. Ha olyan "n"-es kártyára cserélsz, ami szintén 2 antennás, akkor nincs további teendőd. Ha viszont 3 antennásat veszel, akkor a kártyád jó működéséhez a laptopodba egy harmadik antennát is be kell építeni. A márka, vagy hogy új e vagy használt lényegtelen. Csak jó minőségű legyen, és álljon rendelkezésre amit írtam. -
Poo
senior tag
Az a baj ezekkel a 3g-s kártyákkal hogy hiába tudod feltelepíteni meg sw-ni nem garantálja senki h az menni is fog normálisan csak ha a notebook gyártó azt letesztelte és beletette a kompatibilise listájába.Az nem mérvadó hogy az egyik típusba megy akkor menni fog a másikba is.
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Esprimo S7210-et. Az előző notimban tökéletesen működő Option Globetrotter GTM380 miniPCI kártyámat beszereltem, antennákat csatlakoztattam. Oprendszer ugyanaz, mint a korábbi gépemen (x64 win7), driver és sw szintén ugyanaz. A kliensprogi elindításakor a "rádio ki van kapcsolva" üzenetet kapom. Hangsúlyoznám, hogy az eszközkezelőben látszik, driverezés simán megy, sw telepítése is.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok!
Egy régebbi notebookban még csak g-s wireless card van. Egy kicsit szeretném felpörgetni a lan sebességeket (másolás, kép nézegetés másik gépen). A kérdésem az, hogy ha veszek bele egy n-es wireless cardot az megoldja a problémát? A chipet figyelnem kell, hogy ugyanolyan legyen mint ami most rajta van (broadcom) vagy vehetek mondjuk ugyanolyat mint a routeré (atheros)? Van-e jelentősége?
Köszi előre is.
-
Cancer
senior tag
Poo, KBali Köszönöm!
Lehet, hogy ott a baj, hogy a Win7 telepítése után mivel nem volt wifi, egy másik laptopon keresgéltem drivert. A HP oldaláról szedegettem le amit találtam, bár láttam, hogy csak 64 bit-es win 7-et lehet kiválasztani, balga módon azokat tettem fel. Akkor még a jelerősségmérő sem jelent meg a bluetooth viszont már a kezdetektől működött a "wifi gombbal"...
Aztán az általad is ajánlott típus szerinti driver telepítése után már ott volt a lehetőség, csak a bekapcsolással vannak problémák.Holnap tudom csak megnézni! Addig is köszönöm!
-
Poo
senior tag
válasz
Cancer #45591 üzenetére
a hp nak nincs valami szoftware amivel lehet ki be kapcsolgatni a wifit és a bluetoothot?eszközkezelőben nem maradt felkiáltó jeles vagy kérdőjelesen felment normálisan a driver fájlja?ugye a 32 bites változatot tetted fel?
Valami hp-s szar programok vannak fent az oldalukon a driverek közt lehet hogy ott lesz valami amivel tudsz szarakodni de elsőre az updatet próbáld meg szerintem ha nem volt.
Szerk: Windows update megvolt fent van minden frissítés mindenhez(feltétlen legyen fent minden)? -
Cancer
senior tag
Nagyon köszönöm!
Végül sikerült feltennem ezt a softvert és egy újraindítás után már megjelent lent a sarokban a wifi jelerősség ábra, viszont ki van x-elve és nem tudom bekapcsolni.
A gépen (az f12-vel) van egy wifi jel gomb, és azon egy led, ami sárga/fehér (ki/bekapcsolt) de, ha azt nyomom, akkor csak a bluetooth kapcsol be.Miért csinálnak ilyen elcseszett rendszereket?
-
Poo
senior tag
-
Ronny3
aktív tag
Valaki tud esetleg segíteni ebben:
Egy VB Sript-et kellene írni ,, , ami az Fn+F3 gombokra vonatkozna ACER TM8571 Notebookra,és azt az utasítást adja a gépnek induláskor, mintha benyomtam volna az Fn+F3-as gombot...
Ami egyébként a Bluetooth-ot kapcsolja be!
A VB Scrip-tel az autómatikus Bluetooth bekapcsolását szeretném megoldani, hogy ne keljen mindig bekapcsolgatni ujraindítás után!
Köszönöm ha tud valaki érdemben segíteni!
-
Poo
senior tag
válasz
Cancer #45585 üzenetére
Startból nem a 64 bites driver kell a 32-es oprendszerhez.Biosban nem lehet ki/be kapcsolni a wifit?Meg ha jól látom akkor nincs is csak 64 bites oprendszerhez mért nem teszel fel olyat?Ha 4 giga ram van benne a 32 bites nem fog látni annyit.Aida64-el nézd meg a wifi pontos típusát és keress rá a googleban vagy írd be ide de a hardverazonosítója is jó lesz az eszközkezelőből.
-
Cancer
senior tag
válasz
Cancer #45583 üzenetére
Egy újabb problémába ütköztem.
Sajnos a géphez (HP PAvilion G6-2013SH) nem adtak semmiféle drivert. FreeDOS-szal érkezett. A HP oldaláról próbáltam leszedni drivereket, a grafika (AMD) szépen fel is települt, hang is egyből volt, de Wifi-t sehogy sem tudok aktívvá varázsolni!!!Telepítettem a legfrisseb Broadcom drivert a HP oldaláról, igaz, az 64bit-es Win7-hez volt írva. De semmi. Ha benyomom a wifi billentyűt, akkor a kezdetek óta is csak a Bluetooth jelenik meg...
Tud valaki esetleg megoldást?
-
Sly189
senior tag
Hogyan lehetne a C meghajtómból lecsípni egy új patriciónak helyet? Sehogy sem akarja a program... ötlet?
-
Cancer
senior tag
Sziasztok!
Tegnap szereztem egy HP 6G-2013SH gépet. FreeDOS-van rajta.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudném feltelepíteni rá a WIóin7-et? Sajnos a CD meghajtót nem ismeri fel, a vinyóból is csak 1 GB-ot...PLEASE HELP!
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
75kokoko75 #45580 üzenetére
...elolvastam, és erről nem ír semmit a dobozon sajna
-
Kbali
nagyúr
válasz
75kokoko75 #45578 üzenetére
Olvasd el a licensz feltételeket, asszem 3 különböző gépre lehet (persze nem egyidőben)
-
75kokoko75
aktív tag
ha egy gyári, dobozos oem win7-et telepítek, és eladom a gépet,amire telepítettem, de előtte formázom a hdd-t, akkor lehet az új gépemre jogtisztán újra telepíteni? Köszi:Zsolt
-
75kokoko75
aktív tag
Helló
-
Sly189
senior tag
válasz
Sly189 #45575 üzenetére
Szerkeszteném a kérdésemet.
Találtam egy partició kezelő programot. Paragon Partition Manager asszem.
Ha a Recovery D: meghajtó méretét megnövelem, és a C:-t mondjuk 60gb ra redukálom, akkor egy esetleges recovery parancsal amivel újrahúzom a gépet, akkor a D meghajtón lévő cuccok megmaradnak csak a C ről szál el minden?
Jó a gondolat menetem?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok! Sikerült vásárolnom egy dv6-6b08eh HP laptopot egy fórumbeli kollégától.
1TB os a HDD, de van az a HP recovery. Ezt megszeretném hagyni.
Célom az lenne valamilyen úton módon hogy amit megcsinált a recovery C meghajtót, az ugye most 917Gb
Ebből szeretnék "lecsípni" és a C: nek kb 20-30 GB ot meghagyni és a maradékot egy új pl.: E meghajtóra áthelyezni.
Hogyan lehetséges ez?
-
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Van egy sony vaio VPCEJ2A4E lapim. És nemtudom mien vga driver kell rá. nvidiát nemengedi. Ötletek?
Op rendszer: WIndows 7 Home Prenium 64 bit. -
Kari22
csendes tag
válasz
Dell XPS #45538 üzenetére
Szia!
Na megnéztem az eseménynaplót úgy ahogyan azt leírtad!
A mai első lefagyás utáni újraindítást követően néztem meg és a következök vannak benne
Piros karika benne egy x Kritikus KERNEL-POWER majd egy percel később
Piros karika benne felkiáltójel Hiba EVENT Log
Mit lehet ezekkel tenni, ez vagy ezek miatt fagy le a gép?
Újrahúzás megoldaná?
Válaszodat előre is köszönöm. -
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Allfine PC703 vs WinCE 6.0 jelszó problémával van nálam egy ilyen masina.
Hogyan tudnám a jelszót kiszedni belőle?
Láttam eléggé sok variánst már rá, SD kártyáról nem sikerült beboot-oltatnom....
Köszönöm!!!
-
Ronny3
aktív tag
Valaki tud esetleg segíteni ebben:
Egy VB Sript-et kellene írni ,, , ami az Fn+F3 gombokra vonatkozna ACER TM8571 Notebookra,és azt az utasítást adja a gépnek induláskor, mintha benyomtam volna az Fn+F3-as gombot... Ami egyébként a Bluetooth-ot kapcsolja be!
A VB Scrip-tel az autómatikus Bluetooth bekapcsolását szeretném megoldani, hogy ne keljen mindig bekapcsolgatni ujraindítás után!
Köszönöm ha tud valaki érdemben segíteni!
-
ravail
senior tag
válasz
vilmaboy #45551 üzenetére
Tetszik, vagy zavar? Ha tetszik, klikk jobb egérgommbal rá, majd tulajdonságok, és ott a link. (De ha kéred, itt van: http://i1133.photobucket.com/albums/m594/ravail01/email.gif )
Az ingyenes "photobucket.com"-ra tettem föl vagy 2 évvel ezelőtt. Amíg ott az ingyenes feltöltéseket nem törlik ott lesz. Úgyhogy nyugodtan használhatod. Akár Te, vagy bárki más. Nem hiszem, hogy valaha törlöm, mivel én is rendszeresen használom. Ha ezek a némi változatosságot jelentő kis ikonok bárkit zavarnak, jelezzétek, és nem használom őket. (Van még pár a tartsolyomban.)
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Van nálam egy laptop aminek van egy "kis" hibája. Otthon nem tudok vele mit kezdeni, kéne akár egy szerviz, ahol meg lehetne csináltatni. Nincs vmi javaslatotok esetleg? [link]
-
Ronny3
aktív tag
-
Kbali
nagyúr
válasz
Ronny3 #45543 üzenetére
A lényeg, hogy a 4000-es kártya az Ivy Bridge procikban van (pl.: i3-3xxx, i5-3xxx, i7-3xxx)
A háromezres pedig a Sandy Bridge-ben (pl.: i3-2xxx)
A négyezres sokkal többet nyújt, de csak akkor, ha 2 memóriamodul van, hogy a dupla sávszélesség működhessen.
Ebben a topikban a konkrét igényekre (árkategória megjelölendő) biztosan tudnak javasolni. -
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #45532 üzenetére
bocs hogy belekotyogok ismételten, de én találkoztam ezzel a jelenséggel és sajna xp alatt ilyen. nem nagyon tudtuk megoldani mi sem, pedig prioritást élvező gép votl... családtagé Kollega elmondása alapján driver tartalmazza ezt a beállítást. volt driver amiben kézzel át lehetett írni, hogy bekapcsolja, de valami oknál fogva az újakban kikapcsolva marad...
-
rabbit87
tag
üdv Jimmy24!
Szerintem Win telepitő lemezzel törölj minden particiót és hozz létre egy db rendszerparticiót, azt formázd és telepits rá, igy mennie kell!
.
Tisztelt fórumozók!
Nemrég vettem egy Lenovo Ideapad G570GL-t, eddig pöpec kis gép!!
Viszont csak HD3000-res vga-ja van.
Szerintetek érdemes emiatt lecserélni pl egy G580-asra, amiben NVIDIA GeForce GT635M vga van??Ilyesmi játékok érdekelnének, hogy Race Driver Grid, Stalker, NFS, stb...
köszöntem!!
-
Jimmy24
csendes tag
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni? a problémám a következő: újra akartam telepíteni a gépem amiben 1T winchester van...be bootolt lemezről a win7...elindítottam a telepítést, 4 partícióm volt,250 Gb a windowsnak 2 párszáz megás csinált a windows és a fennmaradó az tároló helynek...a rendszernek fenn tartott 250Gb-ra szerettem volna telepíteni a win7et,de nem engedte, a következőt írta ki:"A windows nem telepíthető a merevlemezre. Mivel Gpt stílusú particionálási stílusú szerinti". Ezt követően gondoltam formázom hátha...de így sem adta meg magát...tehát töröltem.....rámentem h Új partíció, ki írta h több partíciót létrehozhat h rendesen müködjön a windows,,,le Ok-éztam...kb 4 mp-ig gondolkodik majd nem csinál semmit...tehát ott tartok hogy még csak partíciót sem enged csinálni. Gondoltam,hogy a fenn maradt tároló részre teszek fel windows de arra is a GPT-s szöveget írta ki...próbálkoztam Win xp-vel, Win7 32 ill 64 bites verziójával is mindnél ugyanez a probléma az XP megtoldotta egy kék halállal....a gépem am nincs egy hónapos...
A gép: Lenovo G580Ha van valami ötletetek vagy megoldásotok azt nagyon megköszönném!!!
Üdv -
Ronny3
aktív tag
válasz
Dell XPS #45541 üzenetére
kipróbáltam XP-vel és VISTA-val is.. ugyanaz a helyzet...
De..1 éve nincs új BIOS!
Leírom, hogy DIREKT nem indul a Bluetooth eszköz! Mert így csinálták meg, vagyis nem hibáról van szó!
Alapból nincs beállítva, hogy induljon a gép indításával a Bluetooth!
Erre találták ki az Fn+F3-as kombinációt! Maga a funkció csak ezekkel indítható GYÁRILAG.. sajnos... egyenlőre..
Keressük a megoldást többen, de aki tudna írni egy VB Scriptet ami utasítja a notebookot, (mintha benyomtam volna a két billentyűt) ... sajnos az illető nem ér rá megírni ezt az utasítást..
-
Dell XPS
veterán
válasz
Ronny3 #45539 üzenetére
Szerintem, pedig pont azért találták a "Hotkey" gombok funkcióit, hogy Te döntsd el, mikor nincs szükséged valamelyik eszközre, és ne kelljen az eszközkezelőbe menned, hogy letiltsd. - Félre ne értsd, nem vitatkozom, csak próbálok elméleti síkon is közeledni, mert nem értem.......Már három OS -t feltelepítettél, BIOS -t is frissítettél?
-
Kari22
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám! Nincs egy éves a notebook-om ami egy ASUS X53U.
Pár hete az első napi bekapcsolás után pár perccel totálissan lefagy és csak teljes kikapcsolással lehet bele életet lehelni! Második indításkor mintha mise történt volna és megy rendesen! Mi lehet a probléma?
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Ronny3
aktív tag
válasz
Dell XPS #45532 üzenetére
Köszi!
Ám VISTA-n is kipróbáltam és ott sem marad bekapcsolva a Bluetooth eszköz ujraindítás után!
Az biztos, hogy úgy csinálták meg, hogy az Fn+F3 billentyűzet parancsra kap áramot a Bluetooth eszköz és akkor hallatszik is a hang, hogy felismerte a gép...
Szal azt kéne megoldani, hogy Fn+F3 helyett is kapjon áramot valami parancsra...
az Fn+F3 valami (Power shema) ezt írja a LauncManager -nek a konfig fájljába...
De nem tudom az energiagazdálkodást ábírni, hogy bekapcsolva hagyja az Bt. eszközt
-
CsumiRudi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Fujitsu Siemes s7110 laptop hálókártyájával lehet valami gond. Lötyög az egész. Ha csatlakoztatom az UTP kábelt, alá kell támogatnom, hogy működjön, különben nem érzékeli és nem megy az internet.
Javítható?Előre is kössz!
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Dell XPS #45530 üzenetére
Megvolt az újratelepítés többször is, friss win xp-re, és akkor sem kapcsol be autómatikusan boot-olásnál a Bluetooth
Soha nem is kapcsolt be régen sem, de most telóról neteznék és azért lenne fontos, hogy ne keljen bekapcsolgatnom az Fn+F3 billentyűkkel állandóan... meg Bluetooth egeret is használnék...
Ez BEÉPÍTETT Bluetooth eszköz! Nem USB-s!
ÉS addig amíg nem nyomom az Fn+F3-at addig azt írja, hogy NINCS Bluetooth eszköz! Olyan mintha kiszedtem volna
Az Utility (LauncManager) meg nem oldotta meg XP-n.. hiába állítottam ott be, hogy bootolásnál induljon a Bluetooth eszköz!
Eszköszkezelőben NEM letíltva van.. hanem NINCS Bluetooth eszköz!
Mint írtam HARDVERESEN nincs jelen az eszköz, amíg nem nyomok Fn+F3-at
és ez biztos nem driver hiba, mert mindig így volt... amiből most lett elegem -
Dell XPS
veterán
válasz
Ronny3 #45529 üzenetére
Köszönöm szépen a tájékoztatást (möst, nem volt időm visszaolvasni)......próbáltad már esetleg az eszközt újratelepíteni, mert az biztos, hogy nem így működik? Nem kell azt fizikailag álladóan bekapcsolni... Tényleg előtte, hogyan működött, és egyszer csak ez lett? Egyébként nézem a utility-t, mert lehet, hogy kell hozzá....
Szóval, egy eszköz eltávolítása, majd újraindítása, mit eredményezne?Szerk: Eszközkezelőben mindig letiltva találod, indítás (FN+F3) előtt? Mert ha igen, akkor mindenképpen újra kellene telepíteni.......
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Dell XPS #45527 üzenetére
Na igen ott is ENGEDÉLYEZVE van.. mert az szoftveres engedélyezés...
De mégegyszer mondom, hgy maga a Bluetooth HARDVERESEN nem indul, vagyis olyan mintha nem lenne bedugva az eszköz... Ezért kell a Fn+F3 -as gombokat benyomni, hogy áramot kapjon és BEKAPCSOLJON az eszköz! Szoftveresen nem lehet ezt indítani...
Ezért kellene valami Script vagy EXE arra, hogy az Fn+F3 gombokat helyettesítve kiadja a parancsot, mintha benyomtam volna én a gombokat....
-
felhasználó2
tag
válasz
Dell XPS #45526 üzenetére
az illető állítása szerint nem lenne rossz játékra ez a vga. kicsit fura a számomra ez, ugyanakkor sok ati vagy gf kártyával szerelt notit "agyonver" a forrásom szerint
igazából ár/érték arányban egy gamert kellene keresni, vagy fogalmazhatnék úgyis, hogy solid , játékra is fogható kis masinát. ez a keresésem alapja igazából
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45522 üzenetére
Rossz a "link", elnézést, keresem azt ami tartalmazott hasonlót!
Szerk: a link rossz volt, de az ár "kiváló" szvsz......
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45522 üzenetére
Semmi gond, tessék: [link]
-
vilmaboy
őstag
Nem hisztek ti nekem, hogy a driver csinálja
Asztán meg jöhet megint az "ÉN UGYE MEGMONDTAM"
Ha sikerül az nekem csúnya beégés lesz, az arcoskodás miatt
--- na mára elég vót. vár a kölök és a wow
---
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45516 üzenetére
Hali,
Itt megtalálsz mindent, gondolom, core i7 keresel...[link]
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #45516 üzenetére
ipon? árgép?
-
felhasználó2
tag
sziasztok
tudtok olyan oldalt, ahol kereshetnék notit aszerint, melyikben van Intel HD Graphics 4000
az egyik vevő mindenképpen ilyen vga-val szerelt lapocskát szeretne, de itt a ph-n nehéz erre rákeresni, még a részletesben is
-
Ronny3
aktív tag
válasz
vilmaboy #45511 üzenetére
Köszi, ha tudsz jó megoldást..
A Notebook tipusa: ACER TM8571-733G25MNez a Travelmate sorozat...
Találtam egy Acer LaunchManager izét az ACER-hez, de nem indul el a cucc hiába klikkelek rá
pedig aszittem azzal majd tudom beállítganti az Fn-es dolgokat .. de nem indul az istennek se... -
Ronny3
aktív tag
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45509 üzenetére
Nem megoldás a saját energiaséma sem, mert hardveresen NEM kacpcsolja be a gép az indításnál a Bluetooth-ot... se így se úgy
Hát kiváncsi vagyok mi lesz a jó megoldás
-
válasz
Ronny3 #45508 üzenetére
és ha készítesz egy saját energiasémát és az lesz az alapértelmezett? (amiben persze mindig be van kapcsolva a cucc)
Más ötletem így hirtelen nincs, bár van(vagy legalábbis rémlik), hogy van ilyen Acer Utility, csak nem nagyon szoktam telepíteni semelyik ügyfélnél sem(ritka, ha valaki épp bekapcsolva akarja tudni a BT-t meg a Wifi-t) -
Ronny3
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45507 üzenetére
Egyik sem jött be
Az a baj, hogy ALAPBÓl nem indítja sajnos Bluetooth-ot a notebook!
A WIFI-t mindig indítja!
Nincs olyan fül amit írtál az eszközkezelőben a Bluetooth-nál!
Az energiagazdákodási séma meg MINDIG bekapcsolva állásban van, de újraindítás után KIKAPCSOLVA van a Bluetooth..
Nem hiszem el, hogy nincs rá megoldás, hogy ne keljen állandóan HARDVERSEN bekapcsolgatni indítás után a Bluetooth-ot
Köszi, ha van még ötleted!
-
válasz
Ronny3 #45506 üzenetére
Az energiagazdálkodásnál, az aktuális energiaséma módosításoknál nem tudod állítani?
(Pl energiatakarékos módban biztosan úgy szokott lenni beállítva, hogy nem indítja el a BT-t)Ezenkívül az eszközkezelőben jobb egér a BT-n/tulajdonságok/energiagazdálkodás fül és szedd ki a pipát azon opció elől, ami megengedi, hogy a gép lekapcsolhassa az eszközt.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
vilmaboy #45480 üzenetére
Köszönöm
ez is több a semminél, de nagyon jó lenne tudni melyik az a driver ami bekapcsolja autómatán a Blutetthot-ot mint HARDVERT a gép indulásakor...
Mert maga a Bluetooth konfig program elindul, de mivel a hardveresen nem indítja el a Bluetooth-ot a Notebook, ezért az addig nem működik a Bluetooth, amíg be nem nyomom az Fn+F3 -as billentyűket, ami roppant bosszantó, főleg hogy Bluetooth-os egeret is használnék:S
Poo :
Sajnos az ACER BIOS-ban NINCS Bluetooth és WIFI ki-be kapcsolás hardeveres szabályozás lehetőség:S
Eredeti szöveg: Valaki aki tudja a megoldást erre kérem írja meg:
Van egy ACER notebook-om és indításnál csak a wifit tőlti be hardveresen és a Bluetooth-ot NEM.Azt csak az Fn+F3 kombinációval tudom életre bírni, ami engem lassít és sokszor elfelejtem netezés előtt bekapcsolni a Bluetooth-ot!
Valaki írja meg, hogy milyen script parancsal vagy EXE parancsal vagy hol tudom beállítani, hogy hardveresen indítsa a gép indulásnál a Bluetooth-ot!NAGYON KÖSZÖNÖM!
Kis kiegészítés:
WIN XP Prof HUN SP3 OP rendszerem van! -
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45503 üzenetére
megoldódott a probléma... a cd volt a ludas, valami occó kínai cd, 730mb, ez volt a hiba (mondjuk másik gép lazán beolvasta, habár az újabb gép)
szóval már megy a telepítő
azért köszönöm a segítségeteket! -
75kokoko75
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45501 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget. 3 féle van:1fajta 9cellás, és 2 féle 6 cellás. Akkor az erősebbik 6 cellást vesszük majd meg, ahogyan tanácsoltad. Tisztelettel:Zsolt
-
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #45501 üzenetére
sajnos nem ilyen a bios, elég régi gép lehet ez, érdekes a bios, nem sok mindent lehet állítani
-
válasz
#74459392 #45498 üzenetére
Hmm, akkor nálad nem így néz ki a dolog a BIOS-ban? [link]
Amúgy a beállítások így legyenek
Quiet Boot -> Disabled
Network Boot -> Disabled
F12 Boot Menu -> Enabled
D2D Recovery -> Disabled
SATA Mode .> IDE Mode (ha XP-t telepítenél, egyébként AHCI Mode)75kokoko75
Hát inkább egy 100%-os utángyártott aksi 6 hónap garral, mint egy 50%-os eredeti 30 nap garral...
Igazából itt is lehet olyan utángyártottba beleszaladni, ami kifejezetten gyenge minőségű, de van olyan utángyártott, ami teljesen korrekt, semmi "szégyelni valója" nincs egy eredeti aksihoz képest.
Annyi tanács, hogy ha lehet, akkor ne a legkisebb teljesítményűt, de ne is a legnagyobb teljesítményűt válassz, inkább a 2 közti teljesítményűt.
Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest