Hirdetés

Aktív témák

• dvd_R+

őstag

Közben megoldottam a megoldást :) nem volt egyszerű !
    kiderült egyébként az is hogy kb az összes opengl es alkalmazásnál hiába állítom át high performancere akkor is powersavingen tehát az intelen marad.

10 oldalnyi hp support oldalon amit véletlenül találtam meg googlevel végig olvastam angolul a gyenge angol tudasommal .. :D mire mindent meg értettem és megcsinaltam
    a lényeg hogy megoldható az ilyen problémák miatt az hogy ne dinamikusan hanem Fixen használja valamelyik gpu-t amire ugye át teszi az ember ehez viszont az f.1a bios kell DV6 esetében
    habár az én laposom pontos típusánál már van f.1b is de nem kisérletezek marad ez .

miutan bios update meg történik a biosba át állítható h fixed vagy dynamic on menjen értelem szerüen át tesszem fixedre utána windowsba graphics propertiesnél power fül alatt azon belül switchable graphicsnél választható h fixen az atit vagy az intelt kezelje játéknál át tesszem atira igy minden játékban köztük az opengles jatekoknál vagy régi engine pl cs 1.6 is müködik rendesen!
    windwosba pedig vissza teszem az intelre feleslegesen ne pörgese az atit :)

gondoltam le írom a megoldást ha valakinek lenne ilyesmi problémája akkor az találjon rá megoldást
    Ja annyi hogy találtam egy blogot is ahol a legujabb ati driver mindig fent van az ilyen típusu gépekre is [link] igy nem a hp gyári hanem egy hackelt driver 12.12 el megy igy mindig a legfrissebb driverrel tud üzemelni a gép !
    habár az a dse nem tudom mi a driverbe :)

Aktív témák