- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Beírom ide is, mert a szaktopik halódik...
Nekem egy Navon N350-em van. Eddig úgy-ahogy jól működött. Naviextrassal frissítgettem, amíg lehetett. Sajnos az utolsó, 2012 Q1(?)-es frissítés óta, minimum 15-20perc, mire elindul. Lát néhány holdat, de piros, majd sárga, és ez ismétlődik, míg egyszer csak váratlanul megszólal, hogy merre.. Eddigre már 20km-ert is elmentem...
A legváratlanabb helyzetekben lefagy, stb.
De nem csak ez a problémám! Újabban indításkor kiírja, hogy helyezzem be a kártyát! Ami természetesen benne van!!! (gyári, eredeti minden, IGO8)
Megoldást tud ezekre valaki? Azt olvastam, hogy csak eredeti szoftverrel mennek a navik.
A biztonsági mentések, másolatok pedig nincsenek már meg. Újra kellett telepíteni a PC-t nemrég.
Ha behal teljesen az IGO8 kártya, van valamilyen megoldás? Vagy vennem kell sok pénzért újat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Könyvajánló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Formula-1
- LEGO klub
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest