- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Galaxy A52-el hogyan tudom rávenni, hogy ne kérdezze meg állandóan, hogy melyik SIM-ről indítsa a hívást, hanem autómatikusan arról a SIM-ről, amelyikkel legutóbb hívtam? Tök gáz, hogy autóban rá kell nyomni, hogy melyikről hívjon. Előtte P20 volt, az gyönyörűen lekezelte ezt.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A52 és egy Bluetooth kihangosító. Hogyan lehet beállítani, hogy a navigációs hang (Google Maps, vagy Here) a telefon hangszóróján szóljon, de a hívás a kihangosítón?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A52 dual, hogyan tudnám rávenni, hogy az autóban Bluetoothon indított hívásoknál ne kelljen kiválasztani melyik SIM-ről hívjon? P20-at váltott, ott ez tökéletesen ment, mert megjegyezte melyik számot melyikről hívtam, itt viszont vagy SIM 1, vagy SIM 2 fixen, vagy mindig kérdez.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy törött kijelzős P30, amiről le kellene menteni mindent. Van erre lehetőség?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy lumia 925, dobozból kibontva, pc-re kötve, bekapcsolva, nem reagál a kijelző semmire, ergó kikapcsolni sem tudjuk, mert nem tudjuk lehúzni. Van rá mód, hogy kikapcsoljuk kijelző nélkül?
Megvan, halott a kijelző... great!
-
diegho
nagyúr
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Samsung 1270-es telefonban vannak olyan funkciók, hogy:
- szétnyitom és automatikusan felveszi a hívást
- összecsukom és bontja a hívást
- gyorshívás funkció az 1-9 gombokra -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Érdekes problémába futottam. Régi Sim kártyát egy új Nokia C5-be helyezve villog, hogy sms érkezett, de nem látok bejövő üzenetet. Próbáltam másik telefonba tenni a kártyát, de azok nem látnak bejövő üzenetet, csak a C5. Mit tudok csinálni?
-
diegho
nagyúr
hja vodához én se írnék alá soha többet, azt a pofátlan lenyúlós köcsög bandát... márciusi számlára októberi meg novemberi beszélgetések is kerülnek, 16000-es számlák mikor nem is beszéltem sokat, most liláéknál ugyanazzal a beszélgetési szokással 6-8k a számlám és érdekes módon nincsenek 6-7 hónapos tételek az aktuális számlámon.
-
diegho
nagyúr
nem vagyok ideges nem vagyok ideges, de az vagyok mert megnéztem liláék új árait 7k a k800i azaz szaros hétezer forint. beszarok.
-
diegho
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen 3gp konvertálót amivel felbontást is tudok állítani? 240*320 kelle, próbáltam imtoo-t de abban nem enged felbontást állítani.
-
diegho
nagyúr
válasz
Murderer69 #6605 üzenetére
rájöttem hogy én vagyok hülye
már 3 hónapja nem volt szájbersút telóm és elfelejtettem, hogy ezekben ha csak picit nyomom le a gombot nem exponál hanem fókuszt állít, ha határozottan nyomom le csak akkor fényképez
-
diegho
nagyúr
válasz
Murderer69 #6601 üzenetére
ott a magyar teszt, google dobta azt is.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
k800i
fényképezőgép. alap beállítások időzítő bekapcsolva, megnyomom a gombot bejön a kereső, bal felsőben zöld pötty bevillan és ennyi, semmi más nem történik. sima fotózásnál is sokszor nem enged fotózni, ugyanezt csinálja, elkezd fókuszálni és kész ennyi volt képet nem csinál. ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Proxmox VE
- Energiaital topic
- Sorozatok
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Windows 11
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged