Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #35799 üzenetére
C5-öt nem hiszem hogy látott kirakva, főleg nem fehérben. 515 volt az tuti
-
fpeter07
veterán
Láttam egy electronics áruházban egy fehér színű hagyományos Nokia telefont. 5 megapixeles kamerája volt. Nem tudjátok mi lehet a modell neve?
-
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #35793 üzenetére
Előástam a *#7370#-et, de szerintem ugyanazt csinálta, mintha menüből indítottam volna egy gyári beállítások visszaállítását.
-
-
St3ven
addikt
Nokia S40-en milyen lehetőségek vannak a gyári állapot visszaállítására?
Van egy ilyen menüpont, az addig OK, de valami hard reset billentyűkombináció? A lényeg, hogy vissza tudjak állni a legutóbbi (szervizes) szoftvertelepítést követő állapotra.
-
quailstorm
félisten
márpedig ilyesmit szokás használni
Tudom, a gyári többnyire valami gumiszerű takony, de ezt se fogja ledobni szerintem. Tartósan kipróbálni majd akkor fogom ha megjön a kijelző
-
meroly
veterán
válasz
angelus8925 #35789 üzenetére
Mindjárt írok privit, ez a topik nem erre való.
-
meroly
veterán
válasz
angelus8925 #35786 üzenetére
Hibás a radiogombos rész.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki tapasztalt mobilteló plexi, azaz érintő cserében?
A kérdés az lenne, ha cserélem a plexit (Pl HTC Sensation), az körbe van ragasztva... Ugye a ragacs nem marad meg..
Milyen ragacs ajánlott az eredeti helyett? Valami nagyon erős kellene..
Nekem van 3M-es ragacsom, de szerintem erősebb kellene...Meghallgatnék valakit, aki tapasztalt e téren.
Üdv,
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Nem a témába vág, de légyszi, ha van egy kis időtök töltsétek ki tesóm szakdolgozatához a következő kérdőívet! FIÚK/FÉRFIAK kitöltésére lenne szüksége!
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!
http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/850d425a87a25870aeabb21b11bc60df
-
valikund
csendes tag
Sziasztok! Nokia lumia 520-ban van lehetőség telefonszám letilátására?
-
Misk15
csendes tag
Még nem, de köszönöm ott már lehet hamarabb kapok választ
-
meroly
veterán
válasz
Misk15 #35782 üzenetére
Telefonod saját topikjában kérdezted?
[Re:] LG Optimus G - a G-erő -
Misk15
csendes tag
Hellotok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy LG Optimus G telefonom nem akar csatlakozni MTP azaz média szinkroznizálással mert egyből ahogy ellenőrizni akarja lekapcsolodik a telefonom a gépről. Kérlek segítsetek mert videókat akarok rárakni a gépre régebben működött de most win8 am van :S
Nem emlékszem valamilyen program kellet hozzá?
VALAKI SEGÍTSEN MÁR FONTOS!!!!!!!! -
peti_s
addikt
-
meroly
veterán
válasz
peti_s #35777 üzenetére
Egy autó????
Jól bírja a strapát
Ha van kis affinitásod, akkor otthon is meg tudod csinálni (na meg egy torx6 kell hozzá).
Ez csak kábel egyébként (bár azt külön nem lehet cserélni csak kijelzővel együtt) szerintem, ha szerencséd van, legrosszabb esetben a panelen szállt el valami. Így tudod szétszedni: video, pdf
És itt van kijelző: [link] -
peti_s
addikt
Üdv. Nokia X2-02-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve, de átment rajta egy autó, és elszállt a kijelzője. Minden más működik rajta. Hol lehet cseréltetni, illetve mibe kerül egy kijelzőcsere? Köszi előre is, üdv. peti_s
-
djkacor
tag
Sziasztok kéne egy kis segítség ezzel a telefonnal kapcsolatban Samsung E1150i
Ha valaki tudja hogy hogyan kell otthon házilag megoldani hogy fel lehessen rá tenni a magyar nyelvet azt megköszönném ,mert a telóba nincs magyar nyelv sajna :/
Milyen programok kellenek a feltevéshez?
a Választ ,Válaszokat előre is köszönöm. -
suger003
újonc
sziasztok!
tesóm vásárolt egy samsung s4-es másolatot kínából és nem vagy nem mindig találja a voda hálózatát. tudnátok ajánlani valakit, aki ezzel foglalkozik budapesten és vállalná a javítást? eddig mindenhonnan lepattantam. köszi -
Pörp
senior tag
Hi!
Ha van egy androidos telefonom, mobil előfizetéssel, hogyan tudok rá kapcsolódni interneten keresztül?
-
Misk15
csendes tag
Hellotok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy LG Optimus G telefonom nem akar csatlakozni MTP azaz média szinkroznizálással mert egyből ahogy ellenőrizni akarja lekapcsolodik a telefonom a gépről. Kérlek segítsetek mert videókat akarok rárakni a gépre régebben működött de most win8 am van :S
Nem emlékszem valamilyen program kellet hozzá? -
sixpack89
tag
üdv!
LG optimus p350 telóm van, és ma egész nap azt csinálja,hogy nem nyitja meg a képeket. rámegyek a galéria részre de nem csinál semmit,csak üres háttér van. rádugtam usb. kábelre,és gépen megnéztem de ott semmi baja a képeknek,megjelennek. -
Raider 01
aktív tag
Nem ide akartam bocs!
-
tknof1871
őstag
Üdv Van egy szám, amiről ha hívnak, akkor a szám jelentik meg, nem az a név, amihez kapcsoltam. Már töröltem és a nevet adtam meg és utána én írtam le hozzá a telefonszámot, de ha arról hívnak, akkor is a telefonszámot látom. (Nokia 3120)
Más elmentett emberek hívnak, akkor mindnél a hívó neve látszik. Ez az egy miért nem így működik? -
HF77
őstag
válasz
quailstorm #35765 üzenetére
-
HF77
őstag
válasz
quailstorm #35755 üzenetére
köszi..
ezen felül..tudásban teljesen egyforma??? -
Smile8822
senior tag
válasz
dvdbackuper #35762 üzenetére
Azt nem tudjuk mert nem lett szétt szedve de azt mondja hogy valamikor jó valamikor nem de inkább többszőr nem.
-
rii
nagyúr
nem tudjátok véletlenül, hogy mobilos, andoridos (samsiung galaxy s3 mini facebook, és viber alkalmazás esetén, hol lehet letiltani a tartózkodási hely megjelenítését a chat-ben?
-
HF77
őstag
heló
mi a különbség:
Alcatel 6030D és a 6030X közöttköszi
-
Doky586
félisten
-
freelanced
addikt
Üdv! Egyik nap néztem egy tesztet egy kínai
telefonról, kinézetre nagyon hasonlított az almás telefonokra, fém háza volt, négymagos. Melyik lehetett? Sehogy sem találom
-
meroly
veterán
Internetbeállításoknál ha telefonos kapcsolatot hozol létre, ott lehet beírni számot.
Idézek valahonnan, lehet semmi köze az egészhez, de hátha:A modem tulajdonságainál ( Windows-ban : vezérlőpult/modemek) GPRS
betárcsázáshoz írjuk be a modeminicializáló extra parancssort mely a következőképp néz ki :
at+cgdcont=1,”ip”,”internet” (vonalkapcsolt (CSD) tárcsázáshoz erre nincs szükség).
Hozzunk létre egy betárcsázási profilt az előbbi modem kiválasztásával.
Betárcsázó szám : *99# (GPRS esetén) vagy +36309301307 (CSD esetén). -
fps8
senior tag
Sziasztok.
Mobilstickes kérdésem lenne, remélem ez megfelelő hely rá.
Adva vagyon egy huawei vodafone usb modem, és egy németországi Otelo elnevezésű surf sim. Az Otelo hivatalosan a voda antennáit használja itt kinn. Gondoltam mivel van egy ilyen stickem, ezért nem költök 30 eurot egy otelosra. Sajna azonban nem tudom összevarázsolni a kettőt. Addig szépen eljutok hogy a frissen letöltött Vodafone Mobile Broadband nevű program felismeri a stick-et és a sim-et. Kér pinkódot, és megkérdi hogy milyen (mobil kapcsolat, vagy websessions) simem van. Rámegyek hogy websessions, kéri az apn-t. Beírom szépen a kártya infói közt található event.otelo.de apn címet. Így csatlakoznia és működnie kéne, de itt jön a bökkenő. Hivatalosan az otelo-nál lenne egy telefonszám, amire a simnek tárcsáznia kéne. Az otelo stic (mert hogy kollégának van egy ilyen stick-je) esetében az apn beállításoknál van egy sáv erre, ahová beírja a szolgáltató által megadott *99# kódot, és így egyből megtalálja a hálózatot. Ellenben a vodás stick beállításaiban ilyen opció nincsen. Van még bepipálható hitelesítés rész, ahová nevet és jelszót kér, de erre otelonál nincs szükség. Egyszer már felhívtam az itteni infó vonalat, és ők sem tudtak segítséget adni. Azt mondták el ami le van írva, hogy írjam át a apn-t és a *99#.et... De hová?
Elméletileg ennek a kártyának a beépített modemekkel is mennie kellene, de annál sem találok ilyen részt.
Ezen kívül még azt figyeltem meg, hogy amikor feltelepítem az otelo stick szoftverét (mert próbáltam hogy a gyári stick szoftverével felismeri e a vodás modemet) akkor a szoftver mellé, csinál egy win-es telefonos kapcsolatot, aminél csatlakozási adatoknál egyedül ez a *99# van megadva. Próbáltam kézzel csinálni ilyet, de nem találok itt sem olyan részt, ahol telefonszámot kérne hitelesítés helyett...
Egyébként Win 7 64 bit. -
asmany
csendes tag
válasz
dvdbackuper #35739 üzenetére
hát tényleg! örök hálám!
-
--HARDCORE--
senior tag
Tájékoztatott az ügyfélszolga hogy már nincs W@P szolgáltatásuk.
Gondolom a szerveren mókoltak hogy ne lehessen elérni sima IP alapján..
Nem tudom mi kár éri őket hogy ezt is elveszik pár őrült fanatikustól biztos az a szökőévente előforduló 30 kattintás megterhelné minden erőforrásukat.
Ja, és megvan a piros 6510es
Nem is hiszem hogy lenne más telefon amire igényt tartanék... persze a törött plexi sajnálatos, de amíg nincs másik új totál ilyen, addig (akár / valszeg örökre) megteszi ez is. Brutál szép, talán még a LEDeket is "elpirítom"
.
-
freelanced
addikt
Köszönet a segítségért.
-
dvdbackuper
őstag
válasz
freelanced #35740 üzenetére
Samsung Core Duo [link] az ára is ott körül van
-
freelanced
addikt
Üdv!
Szükség lenne egy két simkártyás okostelefonra, ami normálisan működik. 50 ezer körüli a keret, de a lényeg hogy jó legyen. Eddig egy Navont és egy GSmartot próbáltunk ki, de egyik sem volt az igazi. Mit tudnátok ajánlani?
Köszi!
-
jel1
aktív tag
Mamámnak elromlott az akksija a SE Z250i-jében.
Honnan rendeljek újat bele?
bst 33
cba 0001003
ezek vannak ráírva.köszi!
-
asmany
csendes tag
Sziasztok! Meghalt a párom imádott Sony Xperia Mini (SK17i) telefonja. A nagyobb gond, hogy persze adatmentés nélkül.
A mobil nem tud bekapcsolni (mint amikor egy PC nem képes bebootolni), azaz elkezdi a bekapcsolódást, aztán egy idő után újraindítja magát. Mintha nem lenne mondjuk elegendő memória a bekapcsolásra (de rendszeresen rendbe tette, most is volt rajta hely). Természetesen az akku kiszedésén túl vagyokEgyrészt nincs valami ötletetek a felélesztésre?
Másrészt megmenthetem a telefonról valahogyan még az adatokat?(Nem vagyok egy szakértő a témában, és lehet, hogy volt erről szó, egy ideig olvasgattam is a topicot, de reménytelen a mennyiség
Köszönöm előre is.)
-
MurdR
veterán
válasz
--HARDCORE-- #35735 üzenetére
Na látod abban nem tudok segíteni, mert utoljára 400as wapom volt telenoron
-
MurdR
veterán
válasz
--HARDCORE-- #35732 üzenetére
APNhez szerintem nem online kell. Melyik szolgáltató ez?
-
--HARDCORE--
senior tag
Régen úgy rémlett.. (most a 6600-n is úgy marad. = térerő jel helyett kis G betű jelzi a folyamatos kapcsolatot, ami csak akkor van keretezve, ha a böngésző is megy)
6600-n kizárásos alapon (arra lejött a szolgáltatói beállítás APN: online IP: üres! port üres! )
rájöttem hogy 193.225.154.022 port 8080 -nal is megy.De hiába állítom be a 6510-esen az APN-t így próbáltam: WAP / online / net / internet
az IP-t meg 193.225.154.022 (nulla nélkül is) ; 000.000.000.000 ; 84.225.255.001.. (mint kiderült az utóbbi MMS-é tehát fölösleges is volt..) de egyik sem megy semmilyen kombinációban.
vagy GPRS nincs előfizetve, vagy az átjáró nem válaszol. Ugyanez a kártya megy 6600-val és Galaxy Ace-szel is.Még ~ 9 óra és megpróbálom egy másik 6510essel is...
-
MurdR
veterán
válasz
--HARDCORE-- #35721 üzenetére
Szerintem nem is marad ott a G betű, még ha folyamatos akkor sem. Beállítások mik?
-
válasz
quailstorm #35728 üzenetére
A második linkkel -Best ScreenSnap v3.01- tökéletes
-
avika
csendes tag
volt dolgom már pár telefonnal, de ez übereli az összeset..
sárgák összehoztákhardresetet nem nyomtam még rá.
-
quailstorm
félisten
válasz
DeathAdder #35723 üzenetére
-
avika
csendes tag
Üdv!
Adott egy i9300 galaxy S3, aminek betört a kijelzője.. így rendelni kellett fél telefont, mert ugye a kijelzőt csak azzal adják...
1 hónappal később (ebay) megérkezik.. összeszerelem, bekapcsolóm, de valami nem stimmel.
Fejjel lefelé jelenik meg logó. Menüben se változik a helyzet, és az a legröhejesebb az egészben, hogy a kijelző touchhoz képest 180 fokban el van forgatvatehát amit fent mutat az valóságban lent van.. ha bal oldalt tapperolod az jobbon van
kérdés tehát, androidban van mód kijelzőt 180 fokkal elforgatni a touchhoz viszonyítva? mint lehetséges megoldás -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
DeathAdder #35723 üzenetére
File explorer?
-
Tudnátok E52-re valami jó appot amivel screenshot -ot lehet készíteni?
Amit próbáltam sajnos nem működik -
tojaaji
aktív tag
Egyszer láttam olyan oldalt ahol ingyen lehet VPN-nel Voip-on telefonálni. Ha tudjátok linkelnétek nekem az oldalt?
-
MurdR
veterán
válasz
--HARDCORE-- #35719 üzenetére
Én múltkor Nokia 6310ivel próbálkoztam, azért itt-ott még megjelenít dolgokat, ki engedi szerintem a szolgáltató a netre, csak próbálj gyenge oldalt... wap.google.com?
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv!
Nokia 6510-zel "nosztalgiaként" próbáltam wapozni, de azt az üzenetet kapom állandóan, hogy: az átjáró nem válaszol.
Telenor, klikk, próbáltam a régi APN-t az újat, a régi IP-t az újat vegyesen is, semmi eredmény. Érdekes, mert 6600 meg gond nélkül megy. Akkor ezen miért nem? Ennyi volt, a 6510be beépített böngésző már sehova nincs kiengedve?Sima txt oldalt sem lehet megnézni vele? vicc...
-
Tenager18
senior tag
Van rá valamilyen mód, hogy le tudja csekolni, hogy független e a telefon ?
-
Tenager18
senior tag
Plusz ha valaki esetleg tudna nekem romcserében segíteni, dobhatna egy üzenetet, nagyon megköszönném
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Sajnos belefutottam egy Samsung Note készülékbe, ami tiltott. Annyit sikerült kiderítenem, hogy a Vodafone tiltotta számlatartozás miatt. A Vodafonos ügyfélszolgálaton mondták, nagyon kedves volt a srác. Én függetlenként vettem. Az eladó szerint ő használta Telenoros kártyával, én most egyenlőre különböző okok miatt nem tudom kipróbálni, egyrészt nincs Micro-sim kártyám, másrészt nincs időm most GSM-be szaladgálni, hogy megnézzék nekem. Kérdésem a következő :Lehetséges hogy függetlenként lett véve a Vodafonnál, vagy időközben megmókolták, függetlenítették, és ugy lehet használni Telenoros vagy T-mobilos kártyával ? Vagy közös a tiltólista ?
-
MurdR
veterán
válasz
Doky586 #35703 üzenetére
Vagy akár használhatnánk füstjeleket is
Régen volt kultúrája a telefonálásnak, este fél8-8 után már csak akkor csöngött egy háztartásban a telefon, ha valami baj volt. Ma meg már akár 8kor is felhív a baromja, hogy elmondja, hogy mennyire fasza biztosítást tudnak neked szinte ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest