-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
Mert egyrészt gyenge a jel. Messze van a gép a routertől. Másrészt meg zavar hogy eddig nem volt probléma, most meg van.
-
llll
senior tag
Sziasztok!
Az Asus Rog Strix laptopom nem kapcsolódik a Xiaomi 4A Gigabit router 2.4Ghz wifi-hez, csak az 5Ghz-hez. Mi lehet a probléma? Nem változtattam semmin, újrainditások, wifi szét- és újrakapcsolása, hálózat elfelejttetése már megvolt.
Kicsit sem vagyok guru, úgyhogy lehetőleg dedós szinten válaszoljatok ha tudtok.
Köszi. -
llll
senior tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5520-as laptophoz keresek éppen gyári töltőt. És látok 65W-ost és 130W-ost is. Ez miben jelent különbséget használat közben?
Illetve másik kérdés: most 1 utángyártott töltőm van, ami jól hallhatóan "periodikusan" zúg és a zúgás alatt mintha a kijelző is 1 árnyalatnyit sötétedne (ezek a gyárinál mintha nem lettek volna). Mit jelent ez a zúgás?
-
llll
senior tag
A fertőzött(?) sim kártyát illetően:
Időközben kicseréltettük a sim kártyát a szolgáltatóval (nem másoltak semmit, egyszerűen adtak 1 újat) és úgy tűnik megoldódott az újratelepülő adware problémája. Hogy a cserétől vagy sem, azt passzolom.
Érdekes, hogy a sim kártya esetleges fertőzhetőségére itthon nem találtam egyértelmű választ. Külföldi fórumokon viszont többen is határozottan állították, hogy nagyon is lehetséges...
(+1: a szolgáltató is azt mondta, hogy szte nem a sim kártya fertőzött.) -
llll
senior tag
Bocsi hogy több helyen is bedobom, de a másik fórum elég halott.
Tehát.
Már hetek óta kínlódok 1 újratelepülő, lelőhetetlen adware-rel a feleségem telóján.
Ha kiveszem a sim-et és a memóriakártyát, majd csinálok a recoveryből 1 factory resetet, akkor minden oké.
Ha másik sim-et teszek bele, továbbra is minden oké (értsd nem települ vissza az adware). 1 hétig használtam másik sim kártyával minden probléma nélkül.
Viszont ha visszateszem az eredeti sim-et, akkor azonnal megjelenik ez a szar (DAbrower és Smart notice művésznéven).
A kérdésem az lenne ez alapján, hogy elvileg lehetséges az, hogy a sim kártya a fertőzött?
Ha igen, akkor a sim csere a megoldás, vagy esetleg létezik vmi tuti adware-irtó app? -
llll
senior tag
.
-
llll
senior tag
stornózva
-
llll
senior tag
Sziasztok.
Attól tartok túl nagy fába vágtam a fejszémet.
1 lenovo ideapad 110s-re akartam win8-at tenni a gyári 10-es helyett, de elfogyott a tudományom. Leformáztam a partíciókat, de újat létrehozni nem sikerül. Vmi olyasmi hibaüzenetet kapok, hogy ellenőrizzem engedélyezve van-e a biosban a lemezvezérlő. Odáig jutottam a guglival, hogy vmi sata-t kellene achi-re állítanom, de semmi ilyesmit nem találok a biosban.
Esetleg tud vki szájbarágós, számomra is érthető útmutatást adni, vagy bízzam nálam hozzáértőbbre?
(Több telepítővel is próbálkoztam, de ua.)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Hobby rádiós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple MacBook Air 2017 13" Intel i5 1.8GHz 8GB / 128G SSD Silver, üzletből, garanciával
- HP 17-bs075ng kisfogyasztású 17"-os olcsó laptop kezdéshez!!!AkciÓÓ
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest