Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz nrg_52 #145289 üzenetére
Gmail van a @ után?
Asszonynak volt hasonló esete, neki gmail.com, a másiknak meg gmail.hu volt a vége. A gmail meg nem veszi figyelembe a pontot a @ előtti részben, azé a cím, aki hamarabb létrehozta.
Lehet a kolléga .hu-t használ, és elnézik nála, és .com véggel küldik, ami meg nálad landol függetlenül attól, van-e benne pont valahol.
Asszem...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
totron
addikt
válasz nrg_52 #145305 üzenetére
Csak már nagyon unom.
Ha tecshnológiailag vagy amúgy is félkegyelmű az illető akkor pusztába kiáltott karakter a kérésed, ezért kell BiP-nek is dobbantania a címről. Az emberek abban vannak benne amit a kereső is nyújt nekik: ha valami nem pontosan úgy van, az majd kiegészítődik, megoldódik magától. -
w.miki
veterán
válasz nrg_52 #145263 üzenetére
Van is ilyen program, igaz, ami megnézi nekem, hogy HWID alapján milyen gyártóé az eszköz, igaz? Mintha itt linkeltétek volna...
#145264 Pyttawrx: Sajnos az Acer Care program, és a gyártói oldal SN számmal kiegészítve, majdnem ugyanazt az oldalt adta, mint amit #145256 Top cat is linkelt.
Ugyanúgy felsorolt 2 Audio, 2 touchpad, 3 lan, 3 wifi drivert, aztán találjam ki belőle, nekm melyik van... :xOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Pityu.
nagyúr
válasz nrg_52 #144793 üzenetére
Akkor ott a játék optimalizálása szar. Én szoktam olyan képszerkesztőt használni ami folyton meg akarja zabálni amennyi memória van még azzal se akadt ki semmi. Játékok alatt meg egyáltalán nincs semmi gond. Szóval én eddig nem vettem észre,hogy ki van kapcsolva.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
King Unique
titán
válasz nrg_52 #138188 üzenetére
Ha a gyakorlatban megoldható és működik, amit egy konkrét példa is szemléltet, vagyis nem szimplán csak elméleti alapon van felvetve, akkor nem feltétlen helytálló minden esetben a nem életszerű állítás, meg pláne hogy eleve vannak kis tárolókapacitású meghajtókkal szerelt és gyárilag modern Windowsokkal előtelepített mini PC-k.
De mindegy is, mert ez csak példaként lett említve, viszont eredetileg 120/128 GB-os SSD-ről volt szó, utóbbinál meg pláne nincs miről beszélni, azon bőven elfér maga a Windows 10/11 és a gyakran használt, nem túl nagy tárhelyigényű általános programok. + Az ideiglenes, egyes frissítések utáni biztonsági másolatok, stb, fájlok törléséhez és ezáltal lemezterület felszabadításához meg ott van a tárterületsegéd, aminek a működése automatizálható is, sőt bizonyos ideiglenes fájlokat anélkül is automatikusan törölhet a Windows 10/11 X idő után, vagyis így megint kevésbé téma.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz nrg_52 #138059 üzenetére
Az meg egy kalap sz*rt nem ér, jobb helye is van a pénzemnek.
Nézegettem külföldi YouTube videókat különböző fúvós készülékekről. Van az Aquán is egy ilyen, valami CompuCleaner a neve.
Ilyenekkel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata?Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Essejó
veterán
válasz nrg_52 #136389 üzenetére
Valamit félreértesz, én speciel le...rom a wifit, amit csak lehet lanra teszek. Még a lányom céges lanport nélküli laptopját is.
De ha elkezdenek szaporodni az okos eszközök, máris nem lesz elég a szolgáltatói ipari hulladék. Jelenleg csak a mobilok használnak wifit, de így is gyakran kiírja a mobilom, hogy ez a wifi hálózat nem ad internetet.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Krystal_s
addikt
válasz nrg_52 #136389 üzenetére
Mi van akkor, amikor az eszköz, amit a szolgáltató ad már elméletben sem tudja az előfizetői sebességet Wifin?
Pl a PrTelecom ezer éve ezt a hulladék Technicolor TC7200-t adja 500 alatti csomagokhoz 150, 250 stb. miközben ennyit tud:
"N type frequencies with the speed from150-300 Mbps. depending on the setup.
2.4 GHz will get 150 Mbps speed which is more distance than 5 GHz with 300 Mbps speed"
Mögé köthetsz bármit, mert a TC annyira "stabil", hogy pár naponta újraindul és olyankor a mögé kötött eszközön sincs net és hasonló kedvességek.... persze ők sem vállalnak semmire semmi garanciát, mert megtehetik...[ Szerkesztve ]
-
Essejó
veterán
válasz nrg_52 #136385 üzenetére
Pl úgy hogy működik. 2022-ben amikor már erőst terjed az okos otthon, akkor vicces azt mondani a nem működő wifire, hogy az csak egy kényelmi szolgáltatás, és nincs garancia arra, hogy az ONT/HGW től pár méterre nem problémás-e a használata.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Intel fan11
őstag
válasz nrg_52 #134859 üzenetére
Megoldodott a baj. Vmiert hiaba raktam enabledre a legacyt ujrainditasnal mindig disabled lett. Aztan addig nyomkodtam mig megjegyezte pedig mindig f10el mentettem. Szoval mar a telepitesnel ez volt a baj mikor ujraindult a gep mar akkor nem latta a vinyot. Ez mitol lehet, hogy nem mentodott? Amugy en is mindig telepitovel zoktam particnalni meg formazni.
Battletag: hojszi#2983
-
HARDVERAPRÓD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest