- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique #132362 üzenetére
Köszönöm a választ! Azt, hogy én értettem valamit nagyon félre, némileg vitatnám, hiszen világosan leírtam a #132334 Danecay hozzászólásomban feltett kérdésemben, hogy milyen programot keresek. Inkább az értelmezéssel lehetett a baj, bár tény, hogy azt elfelejtettem leírni, hogy normál körülmények között bebootolt operációsrendszer alól elindítható programról lenne szó, valamilyen a Windows saját megoldásához hasonló, de némileg kiterjesztettebb lehetőségű programra gondoltam. A portable jelzőt egyébként sem a gépindításkor önmagukban bootolni és futni tudó szoftverekre értjük általában, hanem a telepítés nélkül futtatható programokra, még abban az esetben is, amennyiben a bootable programok is portable-k ugyanakkor
Itt van pl. ez az oldal is https://portableapps.com, ahol bár nem néztem végig egyesével , de nem gondolom, hogy sok olyan van köztük ami boot-olni tudó lenne, mégis portable programokról beszélünk, sőt még az oldal neve is az. Ha nem így vankkor az oldal üzemeltetői és a portable programok készítői is fogalomzavarral szenvednek
Na nem akarok én ebből vitakérdést csinálni, csak egyértelműsíteni, hogy mire gondoltam, na meg aztán, hogy teljesen őszinte legyek némileg az önérzetemet is piszkálja a kezdőmondatod. Igyekeztem tisztán és érthetően fogalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged