- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
King Unique #132362 üzenetére
Köszönöm a választ! Azt, hogy én értettem valamit nagyon félre, némileg vitatnám, hiszen világosan leírtam a #132334 Danecay hozzászólásomban feltett kérdésemben, hogy milyen programot keresek. Inkább az értelmezéssel lehetett a baj, bár tény, hogy azt elfelejtettem leírni, hogy normál körülmények között bebootolt operációsrendszer alól elindítható programról lenne szó, valamilyen a Windows saját megoldásához hasonló, de némileg kiterjesztettebb lehetőségű programra gondoltam. A portable jelzőt egyébként sem a gépindításkor önmagukban bootolni és futni tudó szoftverekre értjük általában, hanem a telepítés nélkül futtatható programokra, még abban az esetben is, amennyiben a bootable programok is portable-k ugyanakkor
Itt van pl. ez az oldal is https://portableapps.com, ahol bár nem néztem végig egyesével , de nem gondolom, hogy sok olyan van köztük ami boot-olni tudó lenne, mégis portable programokról beszélünk, sőt még az oldal neve is az. Ha nem így vankkor az oldal üzemeltetői és a portable programok készítői is fogalomzavarral szenvednek
Na nem akarok én ebből vitakérdést csinálni, csak egyértelműsíteni, hogy mire gondoltam, na meg aztán, hogy teljesen őszinte legyek némileg az önérzetemet is piszkálja a kezdőmondatod. Igyekeztem tisztán és érthetően fogalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest