Hirdetés

Hirdetés

  • 54000 tonna

    lo Olvasom félálomban a cikket a fukusimai atomerőműről a Portfólión. 54e tonna így hirtelen nem mondd semmit, kéne valami...

  • Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás

    ma Csalódhattak, akik arra vártak, hogy drasztikusat változik a tízéves Apple Watch. Viszont így is ez lett talán a legjobb évről-évre frissítés az óra történetében.

  • Játékos TWS headsettel gyarapodott a SteelSeries kínálata

    ph Az Arctis szériás újdonság számos platformon működésre bírható, és konzolok szintjén van a Microsoft gépeihez való verziója is a Sony-t favorizáló mellett.

Aktív témák

  • Shrike7973

    senior tag

    Hi!
    Win7 ultimate van a gépemen, és ma kipróbáltam milyen vele dvd-t írni, hát kellemesen csalódtam benne mert igazából nem tudom kifogásolni az eredményt. Érdemes egyáltalán még nero-t telepíteni a gépre, vagy jó így is dvd-t írni?
    Másik kérdésem az, hogy miért van az, hogy 10ből 1-2 dvd-t ki kell gyakran dobjak mert azt írja ki nero hogy burn process failed.. általában on the fly másolásnál fordul elő, de ezt nem merem biztosra kijelenteni. két pioneer dvd íróm van, vannak vagy 3-4 évesek, nem is sata-sak, hanem ide-sek, egy kábelen. Korábban azt gondoltam hogy a nagy írási sebesség miatt van, de mostanában mindent csak 4x esen írok, és azon is előfordult ez párszor.

Aktív témák