Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sixpak #35685 üzenetére
Nem kell mindenképp Mac. Legalább nyolc magos modern processzor, 32 GB vagy több memória, nvidia GPU, abból lehetőleg jó erős, legalább 12 GB VRAM-mal. Utóbbi baromi sokat számít, ha AI denoise-t nézünk. Egy nem épp tetű lassú 2070 Superről fejlesztettem nemrég 4070 Superre, az ai denoise ég és föld, és az egész szoftver sokkal stabilabb lett, azóta nem volt force close PS / CRAW vonalon úgy, hogy a gép egyéb paraméterei nem változtak. A laptop buzériát meghagyom másoknak, nem akarok senki lelkébe taposni, de én továbbra is hihetetlennek tartom azt, hogy valaki 15 colon úgy tud dolgozni, mint én 27 hüvelyken. Pláne úgy, hogy nálam három is van...
Egyébként van ARM-os PC is, ASUS dobta piacra nemrég az első ilyen notebookját, Qualcomm alapokon. Más kérdés, hogy picit még le van maradva a Mac-től sebességben, de ha nagyon lényeges az akku/perf arány, akkor ugyanúgy jó választás lehet, és maradhatsz a megszokott platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest