Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz Megane2000 #22095 üzenetére
Növekvő sorrendben:
1100-1200-1300D-(100D)->550-600-650-700-750/760D->60-70-80D->7D Mark I-II->6D->5D Mark I-II-II->
5Ds(r)->1D Mark I-II-III-IV->1Dx Mark I-II
Elejétől a vége felé komolyodik, de vannak kivételek. Pl.: a 7D előbb van a sorban, mint a 6D, de csak azért mert APS-C méretű a szenzora. Ezt leszámítva sokkal komolyabb, mint az egyszerű, de FF-szenzorú 6D.
A 100D is kilóg a sorból, az a legkisebb méretű Canon DSLR, valahol a belépő kategória tetején.
Szándékosan írtam ide a régebbi modelleket is (nem mindet!!), hátha úgy könnyebb lesz a választás és az eligazodás.Öreg fater megoldja!!!!
-
Balinov
titán
legegyszerubb talan ugy leirni,hogy xxxD-k a consumer, xxD-k a prosumer, xD-k meg a pro
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
*Ropi*
félisten
Az eddigi számozások szerint az 1-es sorozat a profi kategória, a többi egy és két számjegyű a félprofi, a három és négy számjegyűek pedig a belépő szint. Ezeken belül minél nagyobb a szám (illetve a verzió: Mk I, Mk II, Mk3, stb.), annál újabb az adott váz.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Nem értek a fotózáshoz.. lehet hülye kérdés. Nézem a Canon dslr gépeket. Azonban eltévedek a sok-sok szám között. 7d 6d 600as sorozot 6x sorozat.. egyszerűen nem látom át hogy melyik milyen kategória.
Nincsen esetleg egy oldal ahol világosan rangsorolva van úgymond hogy pl. a 7d a top kategória a 6d a legalacsonyabb ? -
hibavissza
veterán
válasz Fotonhámozó #22093 üzenetére
Tényleg, a CR-rel mindig jobb eredményt kaptam régen normál panorámánál. Most nem jutott eszembe! Ezer köszönet!!!
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz hibavissza #22092 üzenetére
Hugin vagy Camera Raw. De a Hugin is néha küszködős.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
copass
veterán
válasz hibavissza #22090 üzenetére
hugin-al elég jó eredményeim vannak illesztéseknél.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
hibavissza
veterán
Üdv! Brenizer methodot mivel szoktátok illeszteni? Nekem a Ps és ICE is elég munkás eredményt adott. Elég sokat kellett maszatolni az illesztéseknél.
-
frankstork
aktív tag
Köszönöm mindkettőtöknek, már legalább több opció van. ;-)
-
*Ropi*
félisten
válasz frankstork #22086 üzenetére
Ezt használom fotók utómunkázására - az átlag DeltaE-je 0.3: meg vagyok elégedve vele. 45 körül ér használtan tekintve, hogy ~2-3 éve tele volt vele a használt piac, mert Németországból hoztak egy refurbished szállítmányt 1 év garanciával. Arról lehet őket megismerni, hogy ezüst színű a kávájuk, a más forrásból származóknak meg fekete (mint pl. az enyém is, én régebben vettem - mármint konkrétan az enyém nem eladó, csak a modell ajánlott).
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz frankstork #22086 üzenetére
Lg flatron ips 236
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Színhelyes monitort szeretnék venni utómunkára. Újat most nem tudok, ezért használtban gondolkodom. Pl Eizo s1921. Ki használ Adobe srgb képes monitort, csak hogy bővüljön a vadászandó lehetőségek köre? Elég nehezen találok konkrét típusokat, amik mondjuk 5-6 éve jöttek ki, és alkalmasak utómunkára.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
"Házi" videó készítés problémájába akadtam. Konkrétan egy prototípus áramkört kellene lefilmezni működés közben. (Ipari környezet, sok fémfelület, becsillogó fényforrások.) Próbálkoztam olyasmivel, mint itthoni android tablet kamerája, de nagyon vacak lett. A mindenhonnét érkező fényforrások bevillognak, elhomályosítják a képet, még a színek is hozzá torzulnak, szóval igénytelen lett a kinézete, de alaposan.
A kérdés, hogy milyen / mennyire drága cucc kell ahhoz minimálisan, hogy normális legyen egy videó a végén, mire összevágom? Nem kell hiper profinak lennie, de az igénytelenségi limitet biztosan kellene tudni átugrani.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
pibácsi
senior tag
válasz sideburns #22071 üzenetére
Szia sideburns!
Ez telitalálat. Ilyenre gondoltam. Csak mostmár az a kérdés, hogy hol lehet beszerezni. Olvasom a különböző külföldi országokat, de magyar forgalmazó nincs esetleg? Az is kérdés, bár az a kisebbik, hogy LX7-re jó-e. Valamivel magasabb és picit oldalt rövidebb, dehát kompromisszumot kötök.
Köszi a választ, sokat segítettél, megnyugodtam.Üdv. Pibácsi
-
copass
veterán
válasz M0ng00se #22080 üzenetére
nehéz jól és szépen megcsinálni a hosszú snittet, habár most már a robotvezérléssel már gyerekjáték lenne mozgatás+zoom+fókusz egyszerre!
régen ez 3-4 emberes volt. 2 ember tolta a kamerát, 1 a fókuszt 1 a zoomot kezelte.asszem.[ Szerkesztve ]
-
sideburns
aktív tag
válasz M0ng00se #22076 üzenetére
Erre gondolsz?
"Dolly zoom"
A film a "A gyűlölet" (La Haine).
De igen, mozog a kamera is, miközben változik a gyújtótávolság.[ Szerkesztve ]
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Off topicba írom a kérdésem, mert nem teljesen ide vág. 1 éve kb láttam egy kis videót amiben egy számomra különleges depth of field volt benne. A lényeg az volt, fekete fehér videó, középen két ember beszélgetett és ők élesek voltak, a háttér meg homályos. Háttérben valamilyen amerikai város emlékeim szerint, de miközben beszéltek, a város egyre "közelebb" jött, és a kamera nem mozgott közelebb, csak valamit az optikával csináltak. Ha valaki be tudná linkelni a videót, vagy ennek a hatásnak a nevét azt megköszönnémV6
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
14-150-es obimat a hétvégén eladom.
Mit ajánlanátok helyette:
Táj és épület fotózásra használnám maximum ( Olympus OMD-E-M5-hez ). Fő gépem egy nikon D7100 + 18-140; 17-50, fix 50-es....
köszönöm Árpi
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
sideburns
aktív tag
válasz pibácsi #22068 üzenetére
Flipbac angle viewfinder.
Nem az állványmenetbe megy, hanem a keretét ragasztod az LCD köré.(Ez itt fórum, nem blog, csak hogy helyesen használjuk.)
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani néhány könyvet amiket érdemes elolvasni a fejlődéshez? Nem teljesen kezdőknek valókra gondolok, tudom hol kell a gépet bekapcsolni és azt is hogy mi az a zársebesség... Sokkal inkább olyanra ami pl a kompozicióról szól. De más is jöhet"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok blogtársak!
Azt kérdezném, hogy kompakt gépekhez, ahol fix az LCD van-e kitalálva egy olyan plussz tartozék, hogy az LCD alj-részhez csatlakoztat egy lenyitható kis tükröt, amit az állványmenetre lehet felcsavarozni. Ez kicsit segítené a "guggoló" helyzet kiküszöbölését. Úgy mint más gépeken az eleve lenyitható LCD teszi (Pl. Oly. XZ-2) csak ez nyilván másként és csak tükrösen, de már az is segítség.
Várnám a válaszotokat, hátha már van is valakinek hasonló.Üdv. Pibácsi
-
Balinov
titán
van 3-4$-ert is, de nekem ez a fajta szimpatikusabb (reszli nelkul) ez meg erdekes, csak nem ennyiert
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
nekem is van ilyen, szinten napellenzo nelkul vettem. anno a mft topikban azt ajanlottak,hogy 46mm-es napellenzore keressek ra ebayen vagy hasonlo helyeken. A gyari Sigmat aranyarban merik. Venni viszont meg nem vettem.
szerk: ebay-es gyorskereses. ingyenposta, nem aukcios termekek
[ Szerkesztve ]
-
Tua
tag
Sziasztok, m4/3-as Sigma 30mm f2.8 EX DN-hez hol tudnék napellenzőt szerezni? Illetve milyet érdemes?
Üdv, Tua
-
Speedhs
őstag
Sziasztok!
Vettem egy panasonic lumix dmc-fz72 gépet, amit most szeretnék a pc-re csatlakoztatni ezzel a fura alakú mini-usb kábellel, de nem történik semmi, amikor csatlakoztatom.
Ehhez kell valami speciális kábel? Nem az eredetit használom, azt nem találta a volt tulaja.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dolphine #22059 üzenetére
"Azt vettem észre, hogyha a fókuszpont középre van állítva, f4 rekeszértéknél a kép széle nem éles. Ez normális?"
Normális ha:
- nem esik bele a széleken lévő téma az élességi síkba
- sz*r a kitobi
Másik kérdést már megválaszolta a kolléga[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek!
Milyen rekeszértékkel érdemes nagy fény mellett fotózni kitobival?
Azt vettem észre, hogyha a fókuszpont középre van állítva, f4 rekeszértéknél a kép széle nem éles. Ez normális?
A másik kérdés, hogy hogyan tudunk több arcot egyszerre fényképezni, hogy mind éles legyen? Szintén rekeszérték változtatással? A szituáció a következő: A kép szélén van négy ember (2 bal oldalt, 2 jobb oldalt). Na akkor hova fókuszáljak, hogy mindenki éles legyen?Előre is köszönöm a választ!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Byk01
őstag
válasz Cranium #22055 üzenetére
Attól függ, mi alá kell (bár leginkább attól se).
Egyébként itt van a topikja"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Digger
senior tag
válasz D4rkm4n #22054 üzenetére
Az valószínűleg gazdasági totálkáros lett! Vagy rendelsz egy LCD kijelzőt hozzá és magad kicseréled. De lehet, hogy az ezt takaró plexi nehezebb lesz, ha az is megsérült! Ha mindezt egy szakival csináltatod, az annyit kér érte amiből veszel egy hasonló egyszerű gépet!
-
Cranium
tag
Sziasztok, ti melyik 10 ezer FT alatti tripodot ajánlanátok, egy kezdõ, hobbi fotósnak, ami ár-érték arányban megfelelõ?
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Volt már valaki LCD kijelző hiba miatt szervizben a gépével? Sajnos egy kirándulás során a Canon PowerShot A2600-asom kijelzője benyomódott, így jelenleg annak 1/3-a sötétségbe borul. Ettől eltekintve hibátlanul működik, és meg is vagyok elégedve a masinával, szóval csere helyett inkább javíttatnám.
Szerintetek mennyit kóstál egy ilyen javíttatás?
[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Digger
senior tag
Használ valaki WIFI Directel rendelkező fényképezőgépet?
Nekem Panasonic Lumix FZ1000 gépem van és az érdekelne, hogy lehet-e egy Androidos eszközre úgy átküldeni képeket, hogy nincs a célberendezésre speciális Panasonic sw. telepítve. Sajnos az itthoni telefonok-tabletek már öregecskék és nincs bennük WIFI Direct funkció, így nem tudom próbálni! -
jjeahh
nagyúr
válasz KelemenUhr #22050 üzenetére
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
KelemenUhr
aktív tag
Pana G3-ban hogyan tudom ellenőrizni az expó számot?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Muerte68
addikt
válasz Fandango #22048 üzenetére
Szerencse és sok várakozás Gondolom az 1500ft felettiek lehetnek azok nem a 700.
Miről lehet megismerni az eredetit az e-bay en?Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
copass
veterán
válasz andrasferenc #22045 üzenetére
eléggé hiteles!
az van hogy a cikk régi már, a lenspen meg kapott némi ráncfelvarrást időközben!
nekem pölö most ez van..
a lényeg hogy nagybótba kell venni, nem ebayen.
sokáig elég amúgy nekem ~2 év alatt ment ki a cucc belőle, de én használtam sokat.m42 obikon főleg.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz KelemenUhr #22041 üzenetére
itt elmagyarázzák hogy miért
a lényeg az hogy a hamisítványban nincs aktív szén, így csak széttaknyolod a szennyeződést."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
*Ropi*
félisten
válasz KelemenUhr #22041 üzenetére
Volt. Jobb esetben csak nem hozza le a koszt.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz *Ropi* #22040 üzenetére
Mert az e-bay-es olcsó sérülést okoz? Van ilyen tapasztalat?
Egyébként a MediaMarkt-ban találtam 3k-ért, megveszem inkább azt, drága az objektív, mintsem ezzel hazárdírozzak.[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
*Ropi*
félisten
válasz KelemenUhr #22039 üzenetére
Pl. nem sérti fel a frontlencsédet és nem foltosítja a bevonatát.
-
faki_
senior tag
válasz KelemenUhr #22030 üzenetére
Olcsó utánzat, jó eszköz arra, hogy a frontlencsén maradandó károsodást hozz létre. Itthon, normális boltban megvehető 3-4e Ft között az eredeti.
-
Gyick
őstag
hi!
Lehet hulye kérdés(sőt biztos).Egy dslr vázzal(pl nikon D3300) objektiv nélkül lehet fényképezni?
-
GrooveHero
addikt
válasz r.levente75 #22033 üzenetére
Okés, köszi
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
r.levente75
addikt
válasz GrooveHero #22032 üzenetére
Nem elég szűk tartomány.
-
GrooveHero
addikt
válasz r.levente75 #22029 üzenetére
Köszi
Gondolom az 55-70 közé már nem kell semmi, ugye?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
r.levente75
addikt
válasz KelemenUhr #22030 üzenetére
Pár hozzászólással lejjebb pont ez volt a téma, de amit linkelsz jó.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
Objektív tisztogatásához milyen eszközt ajánlotok? Valami ilyen olcsóság megteszi, vagy van erre jobb megoldás? Nem tervezem elkoptatni az üveget, csak ha mégis kerülne rá valami, legyen mihez nyúlni.
[link]...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
r.levente75
addikt
válasz GrooveHero #22027 üzenetére
Az 55-300 is egy jó optika, nekem a 70-300 vr van azt merem ajánlani. Ezeknél jobbat lehet nem vennék, hobbi, haladó szintre szerintem jók. Ami nekem van az picit árban húzósabb. Mindkettő jó.
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy FZ200-as gép.
Gondolkodok rajta, hogy veszek hozzá makró szettet.Mi a véleményetek az ilyen szettekről? (van értelme?, melyik a jó? stb.)
Köszönöm
-
GrooveHero
addikt
válasz r.levente75 #22026 üzenetére
Ömm...igen?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
r.levente75
addikt
válasz GrooveHero #22025 üzenetére
A 18-55 mellé?
-
GrooveHero
addikt
válasz r.levente75 #22023 üzenetére
Köszönöm az észrevételt
Tudom, hogy az obi nem nagy ébresztés. De mivel 55-ig még vagyok, ezért lenne majd egy 55-300-as is, hogy komoly fotósnak tűnjek.
Ezen kívül memókártya, pótakksi, satöbbi, apróságok. Kb olyan 1000 fontot számok rá, nem tudom ez otthon mennyire számít kezdőnek. Itt angliában a szomszéd profi fotós, ebből él, több gépek is van, de a kettő leggyakrabban használt gépek olyan 6 misi körülozog obikkal együtt.
Na nekem nincs rá ennyim, ezért azerênyen csak ennyit engedhetem még magamnak.
Tudom, nem megfelelő topik, de milyen opit ajánlanál, ajánlanál ehhez a géphez?
Ismételten köszönömWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Fandango
veterán
válasz GrooveHero #22022 üzenetére
Én inkább a MILC kategóriát javasolnám. Saját tapasztalat alapján, a fene akarna egy dSRL gépet cipelni, ha választanom kellene újra. Hidd el sokkal kényelmesebb egy kisebb gépet hurcolászni, elpakolni. Képminőség terén meg legalább olyan jó, ha nem jobb mint pl. amit linkeltél.
Egy Olympus E-M10 mkII valami kitobival kb ennyiből jön ki, ehhez még veszel később egy fényerős fixet, és nagyrészt le van tudva a gond. Ha a használt is szóba jöhet még nagyobbak a lehetőségek.
A másik nagy kérdés akarsz e objektívet cserélgetni, mert ha nem akkor tovább bővül a kör.
De van erre külön szaktopik, csak döntsd el mi az irányvonal.[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz GrooveHero #22022 üzenetére
Ez a gáp a hobbi kategória felett van, az optika már más kérdés. Jó választás.
-
GrooveHero
addikt
válasz Fandango #22015 üzenetére
Épületek, tájak, ilyesmi. Elöször olyasmi, ami nem szól vissza, hogy "ne fotózzák köcsög"
Viccet félretéve először tényleg csak olyasmit, amit könnyebb. Nem ebből akarok élni, csak hobbi lenne, de szeretnék szép képeket csinálni. Laikusként úgy gondolom, hogy ezzel lenne értelme elindulni. Javítás ki kérlek, ha rosszul gondolom.
KöszönömWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zodo
nagyúr
válasz r.levente75 #22019 üzenetére
Olyanra gondoltam mert az előbb linket webshop oldalain csak olyan készlet van aminek a lenspen-je nem ecsetes végű de ha más nem marad a darabonként vásárlás mert ez a bolt közel van hozzám és külön díjat nem szívesen fizetnék értük.
-
zodo
nagyúr
válasz r.levente75 #22017 üzenetére
Köszönöm akkor keresek valahol komplett csomagot.
-
zodo
nagyúr
válasz r.levente75 #22013 üzenetére
Laikusként szintén ezeket gondoltam mert egy-két oldalt átolvastam a témában de biztonság kedvéért kérdeztem rá a hozzáértőknél.
Van ajánlott típus/kategória esetleg amire figyelni kell vagy egyszerűen rákeresek és megveszem?
pl Polaroid porfújó pumpa tudom hülye színe van de egyéb színek +1k és Lenspen Original NLP-1[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz GrooveHero #22014 üzenetére
Mi lenne a cél, mit akarsz fotózni?
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Nem biztos, hogy jó topicba írok, de azért még kérdem.
Ezzel a szettel állnék neki fotózni. Szerintetek jó választás ebben az ár kategóriában? Vagy tudnátok esetleg jobbat ajánlani?Köszi előre is a tanácsokat.
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Használt piacról sikerült vásárolnom egy Panasonic Lumix DMC-FZ150 -et új társnak.
Előző alsó kategóriás, közel 6 éves brdige gépemet szinte makulátlan állapotban tudtam megőrizni és tovább adni de az ördög nem alszik és biztosan jót tesz a rendszeres tisztítás.Kérdésem hogy általános tisztításra mit szabad használnom mind vázra mind lencse felületére?
Eladó nem ajánlotta a lenspen-t csak az ecsetet de gondolom azzal az esetleges új lenyomatott nem tudom leszedni. Valamilyen nedves törlőkendő vagy folyadék kellhet?
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Üdv! Sony HX60-nak tetszik a videózási képminősége. Megoldható bármilyen barkács megoldással, hogy 2-3 órát bírjon egy akkuval? Mármint külső tápforrás rákötésével, nagyobb akkuval, stb. Köszönöm előre is, üdv. peti_s
-
*Ropi*
félisten
válasz mouser1 #22006 üzenetére
Itt már leírtam régebben. Meg van még a Práter...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van egy Canon ProShot Pro1-em, ami sajnos megadta magát, bekapcsoláskor rögtön "lens" hibát ír, csipog és ki is kapcsol. Szerintem az obi "hajtó" motor adta meg magát. Vágjam a kukába, vagy esetleg lehetne valamennyi forintot csinálni belőle ebay-en alkatrészként szerintetek?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan kezdő fotós tanfolyamot, amit lehet Szép Kártyával fizetni?"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Studi
veterán
válasz jjeahh #22001 üzenetére
Nagyjából össze is foglaltad. Ez bizony nem véd semmitől, sőt, szűk helyeken való forgolódásnál, leüléskor/guggoláskor figyelned kell, hogy ott lóg a gép rajtad. Viszont a súlyát nagyon jól eloszlatják ezek a cuccok, amúgy nem is érzed, hogy van rajtad valami. Az elérése is elég kényelmes és gyors, ha megszokod, hol oldod ki.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Ezzel kell kötni valamilyen kompromisszumot? Én is döntésképtelen vagyok, hogy egy ilyent vegyek vagy egy övtáskát túrázni... ennek gondolom az az előnye, hogy gyorsan elérhető a gép, az övtatyónak meg, hogy védve van eső ellen stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest