- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdfk346
újonc
Szóval a következő történt velem, játék közben elkezdet "szakadni" a kép majd kb fél perc után a kép hirtelen teljesen "csíkos" lett és nem lehetett látni semmit, a háttérben ennek ellenére minden futott tovább.
Újraindítottam a gépet és nem akart bootolni.
Átkötöttem a monitort az integrált videokártyára akkor eltudtam érni hogy elinduljon,azonban amikor megnéztem a videokártyát egy másik gépben akkor az a gép sikeresen bootolt.
Ezután beraktam egy másik videokártyát a gépbe, azzal sikeresen bootolt de csak 800X600 felbontásban, amint feljebb vettem a felbontást, elment a kép.
Ezután ellenőriztem a tápot, de nem volt vele semmi baj.
Arra kezdtem gyanakodni hogy a videokártya foglalat nem működik rendesen szóval átraktam a másik videokártya foglalatba de semmi változás nem történt.
Betettem a gépbe egy másik merevlemezt és akkor rendesen bootolt.
Ezután újra raktam a gépet és eleinte úgy tűnt, hogy ez megoldja a problémát, volt kép rendesen de amint felraktam a videokártya driverét a kép elment, a directX felrakása ugyanezt a problémát eredményezte.
Valamint amíg nem volt fent driver addig bár jött a kép rendesen de a gép nem érzékelte a videokártyát (az aero nem működött például).
Arra gyanakszom, hogy esetleg az alaplappal lehet a hiba.Azt szetterném megtudni hogy bárkinek van-e valami elképzelése, hogy mi lehet a gond a gépemmel valamint van-e rá valami megoldás?
Az alaplapom: gigabyte ga ga b85 hd3
A videokártyám: Radeon R9 270xHa bárki tud kérem segitsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN FoxPost! G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+8 gb ddr3+tuning hütő
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB