- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lagodzi
csendes tag
amúgy kipróbáltam hogy csak egy ramot az a1 slotba, majd a másikkal is, semmi javulás.
Pedig már nagyon szeretnék nácikat és ufókat gyilkolászni
-
lagodzi
csendes tag
válasz
Oszkár26 #9057 üzenetére
Akkor a tanácsom a következő.
Mivel hátul mindenképpen kellene lennie hangnak!Alaplap telepítő CD-t vedd elő, arról próbáld meg újra feltenni az audió drivert.
Ha ez nem segít akkor telepítsd a legfrissebb verziót a http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_AM2Plus/M4A78AM/#download
oldalról XP esetén a 6.0.1.7400 verziójú audió drivert.Próbáld ki, hogy letöltöd az ubuntut, és felteszed egy pendrive-ra vagy kiírod cd-re.
Azt nem kell kötelezően telepíteni, van olyan opció, hogy kipróbálás.
itt tudod letölteni: http://www.ubuntu.com/download/desktopHa ez sem sem jó akkor szerezz be egy windows 7-et. Ha 4 GB alatti ramod van akkor 32biteset, ha ennél több akkor 64biteset. (bár ha linux alatt nem ment akkor itt sem biztos, hogy menni fog)
Ha az sem akkor a mobilodat kösd rá a hangszóróra, az is ad zenét!
-
lagodzi
csendes tag
amúgy köszi szépen a tanácsokat.
-
lagodzi
csendes tag
sziasztok, kíváncsi vagyok hátha tud neked valaki segíteni.
Összeszereltem egy gépet paraméterek a következők:Coolermaster 334 Elite
ASRock H77-PRO4M
Intel Core i3-2120
Kingmax 2x4GB 1333MHz DDR3
SAMSUNG 830 series 128GB SSD
WD 2TB caviar green
ODD
MSI HD7770
Tápegység: FSP Blue Storm II 400 (ez régről megmaradt, de szeretem, nincs semmi baja)Minden tök szép és jó, addig amíg a windows 7 prof 64 telepít. Kép van, proci 40 C, m/b 32 C.
Mielőtt a windows elindítaná magát az első alkalommal hirtelen leáll a rendszer és újraindul. Betölt az alaplap logó bootol a bios, majd 1-2 mp és újraindul.
A windows hibátlan, gyári. ( termékkulcsot kérésre nem küldök)
Elkeseredettségemben kipróbáltam, hogy az Ubuntu 12.04 LTS (64bit) telepítés után elindul-e. Természetesen nem. Az tökéletesen betölt és működik. (a bootidő kb. 5-10 mp volt mindenkinek javaslom, hogy vegyen SSD-t)
Amit el tudok képzelni, hogy probléma lehet az az, hogy az alaplap 8 tűs foglalatú, a táp pedig 4 tűs, de mivel bekapcsol a gép ezért nem hiszem, hogy tápellátási gondok lennének. A biztonság kedvéért, kivettem a gépből a videokártyát is, hátha azért nem mert a bios képernyő után nem jut elég áram a prociba, de ez sem segített! TDP-je a procinak 65 W, az ASRock is írja a manuálban, hogy elméletileg működhet 4 tűvel.
Ha segít veszek egy FSP HEXÁT, vagy egy CORSAIR-t, de elég sokat kiadtam már a gépre és nem szeretnék még arra is költeni egy 10-13 000 forintot. Azok mindegyik 4+4 tűs cpu csatisok.
Ötletek, vélemény? Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest