- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Léghűtés topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
Gigabyte supporttal mik a tapasztalatok?
Segítőkészek, hozzáértők? Vagy egy alulfizetett hindi fog sablon válaszokat osztogatni? -
Black&White
addikt
Tudok bootolni M.2-es SSD-vel egy ilyen kártya segítségével egy FM2A85X-ITX lapban?
-
Black&White
addikt
Üdv!
Ma beújítottam egy ilyen bővítőkártyára.
Win7@64bit alatt 2 drivert kellene telepíteni, egyet a SATA vezérlőhöz, egyet az USB3 vezérlőhöz (Renesas uPD720202).
Az első eddig probléma nélkül felment/üzemel, a másodikkal viszont bajba vagyok.
Eddig két meghajtóval próbáltam, a Transcend oldalán elérhetővel és a station-drivers oldalán elérhető legújabbal.
Mindkettő után marad egy ilyen az eszközkezelőben:
[link]
És persze, ha rádugok egy eszközt (pl. a telefonom), azon kívül, hogy tölti, nem történik semmi.
Lehetne próbálkozni firmware frissítéssel is, (station-drivers fórumon, az eggyel régebbi Renesas vezérlő frissítésénél írják, hogy javítja ezt az eszközkezelős hibát, de a két vezérlő frissítése nem ugyanúgy zajlik) de arra meg nem találtam semmi leírást.
Tipp/megoldás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged