- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Whysperer #77950 üzenetére
remek de nem erről beszéltem.
pont ez lenne a lényeg hogy ne telepits semmit a windowson kivül és hagyd annak a szarnak hogy magától felrakja a régebbi de müködő drivereket az eszközeidhez amiket az ms repóban talál.
ha azokkal sem müködik akkor nem feltétlen az egész lap szart be hanem csak az integrált hang rajta. régi asus lapoknál találkoztam ilyen hibával.azt is kérdeztem h mióta jelentkezik ez a hiba és mikor volt utoljára h müködött.
-
törölt tag
válasz
Whysperer #77940 üzenetére
rofl dud e u ask help from.us but cant e ven,.- tellus the specifi,cs like how, long this issue. is happnin,g exatcly orwhen it_ occured first. etc
igy sokkal jobb ugye?képtelenek az idetévedő emberek leirni pontosan a problémájukat, hogy konkrétan segiteni is tudjunk nekik ahelyett h 50 kommenten keresztül megy a barkópa feleslegesen. de azért az én kurva anyámat hogy nem szopom ki az ujjaimból a hiányzó infókat.
irtam hogy ha a windows telepités után bármiféle manuális drivertelepités nélkül SINCS hang akkor valószinüleg szar a hang az alaplapodon. kipróbáltad? nem.
-
törölt tag
válasz
Whysperer #77930 üzenetére
nem az ékezetekkel van a gond hanem a tagolással. mi ez a szerződés köti a marvel sorozaton?
a hangot eleve nem kell telepiteni mert win10 felpakolja a drivereket magától az első alkalommal amikor netre engeded. ha windows telepitést követően ezután eleve nem volt hang akkor valami gebasz van az alaplapi hang részével. ha garanciás a lap akkor vidd vissza.esetleg biosban nincs letiltva a hang? mióta csinálja ezt a jelenséget a gép? mikor müködött utoljára?
-
törölt tag
válasz
Whysperer #77928 üzenetére
először is a fizetett virusirtónak semmi értelme, win10 alap virusirtója az egyik legjobb (ha nem a legjobb) a piacon. és ingyenes.
másodszor az irásjelek hiánya/rossz használata miatt kb olvashatatlan amit irtál, de nagyjából decrypteltem.
ha jól értem akkor nincs hang ha alaplapi jackbe dugod a hangfalakat. jó helyre van bedugva? nincs letiltva a hangeszközöknél vagy az eszközkezelőben az alaplapi kimenet? próbáltad az elülső jackbe dugni? -
-
Starchm
őstag
válasz
Whysperer #65473 üzenetére
Rakd vissza az elemet, és a jumpert is az alap pozicióba. Aztán próbáld meg elinditani 1 rammal és minden hdd és vga legyen lehúzva/kiszedve. Tehát csak a lap, proci és 1db ram legyen bedugva.
Esetleg ha van valami gémer egered/billentyűzeted v fülesed akkor azt is húzd le ha van benne memória. -
Balathruin
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest