Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesteee81
újonc
Szia
Ma tudtam tovább próbálgatni a gépet. Sajnos a radír nem segített, viszont talán meg van az irány. Még ezt nem próbáltam eddig, de kihúztam a Display Port kábelt és az egy csippanás után nem kezd sípolni. De vajon mi lehet a gond, ha az elején jó volt? Megpróbálok valakitől egy próba kábelt szerezni, addig is megnézem HDMI- vel. Mi a hátránya a Display Port- al szemben?
-
ravail
senior tag
Szia!
Nem tudom, mi okozhatja, de ha úgy gondolod, hogy oxidáltak a RAM érintkezők, leírom, hogy sok éve én hogyan tisztítom. Nem kell hozzá más (és semmilyen vegyszer), csak egy radír. Én erre a célra a hagyományos, gumi, "Elefánt" (Cseh) radírt használom. Egyszerúen radírozd meg a RAM érintkezőit. Olyan tiszta és fényes lesz az aranyozott érintkező sor, mint az ékszerbolti fényes ékszerek. Azonnal látszik, mely érintkezőket tisztítottad meg, melyeket nem. Persze, nem árt a RAM-okat a "müvelethez" megfelelően alá támasztani. Ezért én az éritkezők felőli élét az asztalra szoktam fektetni, úgy, hogy a másik felfekvés a felforrasztott chip-ek legyenek. Így stabil és kellően alá támasztott. Természetesen óvatosan kell radírozni, nehogy valamelyik SMD alkatrész letörjön. Az így megrisztított RAM (vagy VGA esetleg más kártya) a következő leoxidálódásig kontakthiba mentesen szokott működni.
Sok sikert![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest