- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgonc83
tag
Sziasztok. Adott egy asrock z270pro4 es alaplap g4560procival. Saphire r9 280 dualx. Videokari.
Jelenség az hogy bekapcsolom és a videokártyával hurtelen semmi kép- eddig működött minden.
Kivettem a videokártyát átdugtam alaplapiba. Ott már ad képet de asrock feliratnal tovább nem megy és a biosba sem tudok belépni se usb se ps2 billentyüzettel. Csak a kikapcsolo gombra reagál és azonnal ki is kapcsol vele. Már lehuztam rola az összes vinyot is. Csak az alaplapi nvme ssd van benne amin a rendszer van.
Valami ötletet kérnék mi lehet a hiba. Ilyennel még nemigazán találkoztam. Föleg hogy még a biosba se lép be.
Köszönöm ha segítenétek
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig eladó!!! Gigabyte GA-B75-D3V+i7 3770+16GB Kingston ram!!!
- Kingstone KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Kingston Fury 2x16GB DDR5-6000 KIT (KF560C36BBEAK2-32)
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged