- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
terepkigyo #55436 üzenetére
Egyébiránt mikor szenvedtem a RAM-okkal, hébe-hóba az Asus-nak valami Anti Surge addonja sírt a táp miatt valamiért, de úgy olvastam hogy Asuséknál elég bugos ez a feature. (Első, és egyben utolsó Asus lapom)
Ja ezt mondják a fórumok szerint jó táppal, szerintem meg ipari hulladékkal rendelkezők mint a milyen a chieftec az utóbbi 10-15 évben, tehát azóta, hogy nem Delta elektronika lakik bennük, hanem sirtec vagy CWT, a tiedben az utóbbi van valószínűleg. Érdekes módon nálam egy asus lap sem csinált még ilyen problémát az FSP tápok mellett, pedig mindíg be van kapsolva az anti surge védelem.
Plusz ehhez hozzávesszük, hogy furcsán instabil a gép én simán azt mondanám, hogy próbálkozz másik táppal, legalább kölcsön erejéig.
A system agent-nek tuningolt ramok mellett 1.1-1.2V környékén kell lennie 1.2 fölé ne menj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen processzort vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest