Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
terepkigyo #55436 üzenetére
Egyébiránt mikor szenvedtem a RAM-okkal, hébe-hóba az Asus-nak valami Anti Surge addonja sírt a táp miatt valamiért, de úgy olvastam hogy Asuséknál elég bugos ez a feature. (Első, és egyben utolsó Asus lapom)
Ja ezt mondják a fórumok szerint jó táppal, szerintem meg ipari hulladékkal rendelkezők mint a milyen a chieftec az utóbbi 10-15 évben, tehát azóta, hogy nem Delta elektronika lakik bennük, hanem sirtec vagy CWT, a tiedben az utóbbi van valószínűleg. Érdekes módon nálam egy asus lap sem csinált még ilyen problémát az FSP tápok mellett, pedig mindíg be van kapsolva az anti surge védelem.
Plusz ehhez hozzávesszük, hogy furcsán instabil a gép én simán azt mondanám, hogy próbálkozz másik táppal, legalább kölcsön erejéig.
A system agent-nek tuningolt ramok mellett 1.1-1.2V környékén kell lennie 1.2 fölé ne menj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest