Aktív témák
-
Halee!
Kössz tegnap a későbbi válaszokat is.
Én a procira tippeltem, de akkor tényleg ennyit számít a ram.A kedvencek közé elmentettem régebben ezt azt, amit telepítéskor elfelejtettem elmenteni.
A doc. mappát nem használom, így ez nem meglepő.
Nos,az a problémám, h volt egy olyan linkem, ahol VGA kártyákat soroltak fel, ha jól emlékszem laptopokba való lista volt, valami mobil szócska is volt a link nevében, na és az a lényege, h alul voltak a szerényebb képességűek, a lista tetején meg a nagyágyúk. Ha jól emlékszem az alaplappal inetgrált VGA-k listája volt ez, de az a lényege, h ha olvastam valahol egy akármilyen számmal ellátott nVidia vagy Ati kártyát pl. laptop-hirdetésnél, akkor ebből a listából ki tudtam keresni, h az mégis hányadik helyen áll, tehát h érdemes e olyan laptopot megvenni, vagy nem. A lista felsorolás tartalmazta a fedélzeti memória méretét is (akár zárójelben a megosztottat), a pixelizék (vertex-shader) számát, ha jól emlékszem még a grafikus processzor típusszámát is talán még, h hány MHz-es a GPU azt is, vagy a memória hány MHz-en megy.És mindezt azért írtam ebbe a topicba, mert volt egy ilyen listám CPU-król is, ami tartalmazta a CPU nevét -asszem kábé csak a P4-től felfelé-(pl, Northwood, Prescott, Yonah..), tokozást, mekkora az L2 mérete, hány GHz-es, FSB mekkora, HT van e, a steppingek számát, a proc típusszámát, meg még volt pár rublika, mindre nem emlékszem, a későbbi prociknál a magok számát. Ez egy Inteles lista volt, és ilyen fekete háttere volt, zöld volt a táblázat "rácsozata".. és a legfelső sorban akár adott névre, vagy típusra lehetett szűkíteni a listát, szóval t×k jó kis link volt, de sajnos ezt is elfelejtettem elmentetni.
Nem tudja valaki miről beszélek? Jó lenne megint meglenne, hiába keresem goggleval különféle keresőszavakra, már unom keresgetni, úgysem fogom megtalálni...
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tesla topik
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ryzen 7 CPU-k
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest