Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
MrSealRD #11076 üzenetére
Ki kell fogni egy jót, igazolható komoly szerviz történettel, és ez a nehéz része. Nekem nemrég vett ismerősöm, igaz az már 2018 Cayenne Turbo 4.8L V8.
Most hosszabbította meg a gart rajta, Porsche márka kereskedésben mert sok a drága dolog rajta. Légrugó szett, váltó, sőt egy hátsó difit már cseréltek is rajta. Nem tudom M.o.-n vannak e ilyen használt autó garancia szolgáltatások, de egy 2 tonna feletti, 4 kerekes, automata, turbós V8, légrugós, összetett kocsira biztos kötnék.XC90 V8 ami volt nekem is elkért minden évben 1500-2000 fontot itt ott. Nem hagyott ott soha, nagy baja se volt de hatalmas, nehéz, erős, eszi a gumit, féket, az éppen a váltót is, haldex is lehet szervizes, hátsó difi, gátlók... Kúton is gyakran leszel vendég.
Cserébe a smile / mile verhetetlen. Egy V8 SUV, úgy érzed egy megállíthatatlan mindenen átmenő tankban ülsz. Párszor kivittem terepre is, persze nem vagyok egy Ámon Olivér de azért mentem keresztbe én is
Na az feeling, üvölt a V8, 4 kerék szórja a sarat a magasba, arra így sok évvel később is erősen emlékszem
Túl rövid az élet hogy Jazzel meg Priussal járkáljon az ember.
(Ezúton is bocsánat ha valakinek a lelkébe gázoltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Minden, ami hőszivattyú
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest