Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Mi a megbízható hardwire most?
.
-
válasz Moleman #3985 üzenetére
Nekem is 3 CPT táp volt az autóban a 3 kamerához. Pár napja - szerencsére - éppen kb. 10-zel mentünk hazafelé, amikor hosszan elnyúló gyufameggyulladás hangját hallottam, és masszív, füstbombányi füst öntötte el az autót másodpercek alatt és olyan borzalmas szag, hogy még mindig nem szellőzött ki.
Hirtelen nem tudtam, hogy mi a fene van, kétségbeesetten próbáltam feltépni a csomagtartó burkolatát, de hamar kiderült, hogy ez a CPT táp volt az. Szerencsére nem égett, "csak" elfüstölt. Kb. 3 éves lehetett, kaphatott némi extra terhelést, mert az elfüstölés előtt kb. 10x újraindult a kamera rajta (elfelejtettem, hogy azt a kártyát nem szereti).
Én biztos lecserélem ez után a másik kettőt is.
Ugyanitt megbízható tápot keresek
[ Szerkesztve ]
.
-
Ránézésre ugyanez a Concorde, amiből 3-at vittem vissza garanciába, utána inkább visszaadták a pénzem.
[ Szerkesztve ]
.
-
G1WC / G1WCB-hez van frissebb firmware mint a "2017.0111.10AM"? (ezt írja ki a kamera)
[ Szerkesztve ]
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest