-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Bizony az A810 sokat fogyaszt és rettenetesen izzik, főleg nyáron, bezárt autóban, ha működnek a parkoló módok, time lapse, mozgásérzékelés. Nem tudom más gyártó termékei is ilyenek e. Tény, h még sosem próbáltam 4K ról visszavenni FHD ra. Hátha az nem olyan hw igényes.
Két parkolási sérülés után vettem egy éve májusban, azóta másik két parkolási sérülés elkövetőit kaptam el, ezzel 1 millát nem zsebből kifizetve, mivel miután csekkolták a károkozást, elhagyták a helyszínt. Erre mondta haverom, hogy minden pénzt megért.És akkor jön a fogyasztása. Elektromos autó 20Ah s kisakksiját 7-8 óra parkolás alatt olyan szintre meríti, hogy nem a hardwer kit állitja le az eszközt, hanem a kocsi ébred fel, hogy nagy akksiról töltse a kis akksit. Ez kb 12,00V nál van. Hogy ez most jó e nekem vagy rossz? Inkább jó, mert tutira mindent felvesz, nincs akksi lemerülés. Viszont ezt olyan rossz hatásfokkal teszi, hogy napi 3-5 km hatótávot veszítek a dashcam miatt. Vagyis egy hónap alatt 100-150 km bukta, árban pedig sacc / kb 1000 ft / hó. Néha több / kevesebb. De még így is megérte az árát.
Hmm, vajon teslák körbe kamerája mennyit fogyaszt parkoláskor?Nyáron valóban kényelmetlenül forró a készülék. A forró oldalát taperolva a kártyához érve szabályosan megcsíp az sd. Annyit tettem, hogy a kártyát egy adapterrel a készüléken kívülre helyeztem. Így legalább nem fűtik egymást hatványozottan. Talán ennek köszönhető, hogy egy alis akkor 6 dolláros 4K s 128 as kártya egy éve működik 0-24 ben hibátlanul. Amúgy ehez a dashcamhez nem is kell 4K kártya. Első hátsó kamera 6Mb /s írási tempót igényel. Jóval a cl10 szint alatt van.
És amikor az A810 en aktiváljuk a jégoldó funkciót. Talán egy későbbi firmware frissítéssel kiterjesztik az egész szélvédőre, sőt talán az utasteret is felmelgíti majd.🤔
-
-
Ádyka
őstag
Az A810 parkoló móddal még párátlanításra is alkalmas. A menüben viszont nem találom, hogy azt a teljes szélvédőre terjessze ki. Hátha jön majd rá egy frissítés...
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
Nevenincs alis hardwire kittel vajon elérhető lesz A810 ben parkolás mód? Az UP03 kitt küld valami infót a kamerának, hogy ő bizony nem csak egy sima 5V USB?
Szimpatikusabb az alisban, hogy 11,6V nál tovább nem merít.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest