- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- 3D nyomtatás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sokáig én is szenvedtem ezzel, nagyon sokat babráltam az őrlővel, időkkel, mindennel.
De ahányszor elérte, a jó kávét, idővel elkezdte csökkenteni az őrlés időt.
Viszont miután feladtam és nem foglalkoztam vele, magától beállt és már hetek óta pont tökéletesre főzi a kávét, most szinte hozzá se merek nyúlni, takarítani is alig merem, nehogy elromoljon.
Szép 2cm vastag szilárd pogácsákat nyom, 25-30mp közötti főzés idővel, mint a nagykönyvben.
Szóval konkrétan segíteni nem tudok, de legalább üzenem, hogy van remény.Ugyanúgy 290.81.
Edit: ha nagyon, nagyon fontos, akkor azt lehetne megcsinálni, hogy a darálót külön áramforrásra kötni egy időzítővel mondjuk fixen 10mp-re állítva vagy ilyesmi. És a kávéfőzőből jövő áram, ami mondjuk 8 mp-ig őrölne, csak arra lenne használva, hogy triggerelje a külön kört a saját 10mp-es őrlésével.
Annyi mehet itt félre, hogy ha sokkal hosszabb a saját időzített őrlési idő, mint, amennyit a kávéfőző gondol, akkor simán lehet, hogy a főzőegységet már elkezdi beforgatni, amíg a daráló még megy, ami nem túl praktikus. Szóval ezzel max 1-2mp-et lehetne rádobni a gyári értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hobby elektronika
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged