Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
markussandor #13860 üzenetére
Csak saját hobbiból szerelek ilyeneket, mióta pár éve rászoktam a kávéra és egyúttal kíváncsi lettem a technikák működésére, ezért rendeltem Jófogásos gépeket, hogy legyen mit darabokra szedni.
Ezt a hibát észre lehet venni, nekem a gumigyűrű túlzottan vékonyra lapult, ugyanakkor száraz, repedezett volt. Ha ráteszünk akár egy vonalzót a síkjára:
A középső alkatrésznek vagy síkban kell lenni (mivel idővel az ellendarab felülete lenyomja), vagy még jobb, ha kicsit kiáll. Ez biztosítja ugyanis, amikor rányomódik a felületre, szépen lezárja önmagát. Amikor új tömítést találtam bele, eleinte jobban kiállt, később belapult a helyére.
Mellesleg a linket pontosítva, ez egy automatikus útváltó szelep, amit a vízpumpa nyomása eltol, olyankor a hideg víz halad a bojlerbe. Pumpa leáll, rugó visszatol, ekkor a pogácsa alól folyik lefelé a zaccos víz, amit viszont a csepptálcába irányít. Legalábbis a szűrődugattyú mellett elférhet pár szemcse, ami sajnos bekerül ebbe a részbe, majd ideális esetben halad tovább lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest