- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Koszonom a tippet, utanna olvastam es nagyon hasznos lesz!
Most egy simma Essential-os lynda csomagot veszek at elsore, utanna fog kovetkezni amit te javasoltal.Nem tudom hogy van Magyarorszagon, de nalunk nagy a kavarodas a standaard-ek korul.
Nem tudom ezt hogy hivjak magyarul. A formatumra gondolok, ahogy Revitben rajzolunk. Amolyan szabvanyszerusegnek neveznem, hogy szeretnenek orszagosan valamilyen alapot lefektetni, hogy minden ceg ez alapjan epitse fel a sajat template-et. Ez legyen a kiindulasi alap.
Itt ugye le vannak fixalva bizonyos alap nezetek, szovegek, megjelenitesek, elnevezesek stb.
Ilyen van feletek vagy igazabol mindenki rajzol a maga szaja ize szerint es tessek?!Ez egy nagyobb csoportosulas itt, egy regisztracio utan letoltheto egy kozel 130 Mb-s template amolyan norma szeruseg. Ha erdekel esetleg valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest