- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akit érdekel, hogyan lehet kimenteni az AutoCAD rajzot képformátumban, az figyeljen!
File -> Nyomtatás. Itt beállítod nyomtatónak a "PublishToWeb PNG"-t, majd a papírméretet.
Ezután a tartalomnál kiválasztod az "Ablak"-ot, és kijelölöd azt a részt, amire szükséged van.
Végül klikk az OK-ra, majd értelemszerűen elmented, ahova akarod.Remélem, hogy tudtam segíteni!
Minden jót!
-
Megoldódott, köszi!
-
@ Torin42: Én egy sokkal butább VGA-n használom a 2007-es AutoCAD-et. Amire nekem kell, arra tökéletes. Igaz, csak síkban rajzolgattam - de el tudom képzelni, hogy a térbeli elemeknél már gondjai lennének...
Egy kérdésem viszont nekem is lenne. Készítettem egy dwg file-t a 2007-es CAD-del, és úgy akarom bmp-be konvertálni, hogy a méretarány 1:1-es legyen. Leszedtem az "Any DWG to Image Converter" nevű programot, frankón meg is csinálja a bmp-t, de a rajzot kicsinyíti...
Az AutoCAD-en belüli "Exportálás" menüből egyrészt kicsi a kép, másrészt nagyon gyenge a minősége.Valaki tudna segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest