Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz RP1980 #42268 üzenetére

    Aha értem, nem tudom hogy a gyártó miért nem úgy írja az ajánlást ahogy a terméket kell használni. Mert ha lefolyik a felületről akkor mi értelme neki? Nagy hab legalább fent marad jóval tovább, és jobban ki tudja fejteni a hatását.
    SG Fruit VP Citrus Pre Wash-al összehasonlítva milyen? Melyik terméket látod jobbnak?

    (#42270) RP1980

    Nem lesz teljesen tiszta a kocsi, viszont alig marad rajta egy nagyon vékony réteg a koszból, ami igazából olyan hogyha végighúzom rajta a kesztyűt akkor nem látszik rajta semmi, mármint a kesztyűn.
    Nálam pl. az Avalanche sokkal jobban fellazítja a koszt, meg bogarakat, illetve sokkal több retket távolít el a kocsiról mint más pH semleges, vagy enyhén lúgos szer. De nyilván ennek is meg van az ára, a wax nem bírja olyan sokáig mintha egy pH semleges előmosót használnék.
    A Bathe pH semleges viszont.
    Én mikor még VP Citrus Pre Wash-t használtam, maradt fent retek azért a kocsin, és karcok is keletkeztek. De ezzel amit most használok nincs ilyen gondom, nagyon szépen leszedi a felniről illetve féktárcsáról és környékéről a fékport. Nyilván kell IronX, de attól függetlenül mikor előmosás után csapatom le a kereket akkor nagyon szépen látszik ahogy folyik a betonon a fekete fékporos trutyi.
    Illetve a gumi oldalfala is szép szokott lenni tőle.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák