- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Brainwashed2
tag
Kezdeném is. Szóval, mivel hamarosan (remélem) hozzájutok ujdonsült iAudio F2ömhöz így felkeltette a figyelmemet a FLAC formátum. Olvasgattam, utánanéztem a dolgoknak. Letöltöttem a dekóder progit, mer ez ingyér van, s máris felmerült a probléma, hogy wav-ba kéne konvertálni először. Nos tudtommal erre a WMP is képes, csak éppen nem túl kellemes megoldás. Ezért szeretnék hozzájutni egy igényes külsejű konvertáló/grabbelő programhoz, mely nem mellesleg még jó is. Valaki tudna nekem ajánlani valamit?
-
Brainwashed2
tag
mp3, wma, wav, ogg, asf, flac stb...
Úgy gondolom szükség van olyan topicra, ahol egy helyen információt kaphatunk ezekről, s a hozzá tartozó converter-ekről, grabber-ekről, média lejátszó progikról.
Tessék, csak tessék!
Aktív témák
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest