- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
9CS
senior tag
Ha csak simán felírod úgy, hogy a TaO-t választod, akkor az nem jó? Azthiszem ez lenne az amikor a számok után kikapcsol a lézer, vagy ebben az 1 mp3-ban nem látja a számokat? Illetve, kicsit maceránsabb, de egy újraírható cd-re fölírod, akkor ugye számonként lesz ezt újra legrabbeled és megvannak a számok külön. Ez picit össze-vissza sikerült, de remélem kimazsolázól valamit.
-
sasa
csendes tag
a NEROvalis lehet zenet darabolni huzdat neroban a masolando zenet utanna jobb eger tulajdonsagok asszem es ott megtalalod en mar daraboltam vele de nem a legtutibb eszre lehet vennisajna 1 picit hol a vagasipont
-
guest
veterán
Én még ilyet nem csináltam, de ebben az esetben ezt tenném:
1. Szereznék egy mp3 vágó progit (daraboló)
2. a cue-ból nyert információkkal megcsinálnám a darabolást
3. Ha minden OK, akkor felirnám a kapott cuccost (bár itt mivel NEM csináltam és nem tudom mi jöhet esetleg közbe, még lehet, hogy kellen valamit csinálni a kapott mp3-akkal)
Ill. van egy másik megoldási módom is, de ez egy kicsivel több HDD-t eszik:
1. mp3 to wav (pl. winamp)
2. wav szerkesztővel darabolás a cue adatok alapján
3. mehet az írás
Én így próbálnám, talán még működik is :) -
Szaky
tag
Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni, hogy tudja e valaki, hogyan lehet egy egyben begrabbelt(110Mb) mp3 file-t felirni audiocdre, ugy hogy a track-ek kulon kulon legyenek. Van egy .cue kiterjesztesu file is, ami a track-ek hosszat tartalmazza.
Valaki???
Koszi
-Szaky-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest