- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Dell notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
birrbert
tag
Üdv ismét!
A napokban ügyködtem egy kicsit a géppel. Igen, igen, még mindig megvan, és terveim vannak vele.

Első ránézésre nem biztos, hogy nagy előrelépésnek tűnik, de bizony felemésztett ez a lépés is egy kis pénzt meg időt. A lényeg, hogy új házikót kapott a masina. Annyi mindenkinél láttam, hogy régi műholdvevők beltérijét alakították át, hogy azt mondtam, ilyet én is tudok. Az alany egy régi Radix 3300S beltéri lett.Fotóalbum: LINK
A lehető legegyszerűbb megoldást választottam mindenhol. Sima 4-es csavarokkal fogattam le az alaplapot, és a merevlemezt is, illetve két csavar segítségével emeltem meg körülbelül 8 mm-re az alsó lemeztől.
A legnagyobb kihívást a hátlap kivágása jelentette, ugyanis be kellett fértetni az I/O shield-et, és esztétikus is kellett legyen. Ehhez vásároltam egy Dremel 300 barkács gépet. Klassz kis játékszer, és szükségem volt nagyon rá, hogy az 1 mm-es acéllemezt ne barmoljam össze. Ettől függetlenül pár mozdulat félresikerült, de hát először fogtam a kezemben egy 30000-es percenkénti fordulatra képes gépet.
Azon kezdtem egy hirtelen filózni, hogy a Scythe Slip Stream 120 PWM Adjustable VR ventit hová szereljem majd fel: a meg nem lyuggatott részre középre, vagy inkább egy kicsit balra, közvetlenül a processzor hűtőbordája fölé? Valószínűleg az alaplap fölött lesz elhelyezve, miután kivagdostam a lemezen neki a helyet.
Vélemények? Esetleg olyan, amit másként is megoldhattam volna?
ui: Eladtam a 120 Wattos PicoPSU-t, és vettem helyette egy 150XT-t... most már tuti nem lehet probléma a tápegység sem, mert ez valódi 24 PIN-es. Szilveszter után következhet a tesztelés. Boldog Új Évet Mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I3 9100f
- Intel Core I9 13900K - 24mag/32szál - Gari 2027.06.04. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest